Sisustuskierros

Design-klassikoita ja salmiakkikuvioita - Jämerä Salmiakki - Sisustuskierros

Designklassikot ja salmiakkikuvio toistuvat useissa kodin yksityiskohdissa, mikä on tulevien asukkaiden historian kerrostumaa. 3D-muodoilla leikitellään ja luodaan syvyyttä pintoihin.

Kohde 30 Jämerä Salmiakki 3 sisustus

Nerokkaat valaisuratkaisut on hyödynnetty tunnelman luomisessa myös epäsuoran valon osalta. Raikkaat ja yllättävän värikkäät yksityiskohdat henkivät rohkeaa skandinaavisuutta, jossa näkyy laadukas ja persoonallinen kulttuurien yhdistäminen.

Kohde 30 Jämerä Salmiakki 2 sisustus

Olohuone

Askel tuntemattomaan. Perheen omia huonekaluja ja Marimekon 'Räsymaton' värejä yhdisteltiin sävyihin, joista ei ollut vielä omakohtaista kokemusta.

Keittiö

Monien vaiheiden yhtälö. Yksityiskohdat työtasossa, aamiaiskaapissa ja lisätyötila vetokaapissa (plussakaappi).

Kohde 30 Jämerä Salmiakki 1 sisustus

Yläkerta

Leveät liukuovet tuovat poikien olohuoneeseen lisää avaruutta. Kahden makuuhuoneen väliin haluttiin ratkaisu, mikä mahdollistaisi tilan monipuolisen käytön myös myöhemmin. Samoin huonekaluilta vaadittiin monikäyttöisyyttä, ja niitä voidaan yhdistellä monipuolisesti tarvittaessa.

Kohde 30 Jämerä Salmiakki 5 sisustus

Kylpyhuone

Yllätyksellisyys ja ripaus leikkisyyttä niin väreissä, muodoissa kuin seinärakententeissakin.

Kohde 30 Jämerä Salmiakki 4 sisustus

Piha

Piha ja olohuone on suunniteltu yhdeksi isoksi tilaksi. Olohuoneen liukuovet avautuvat viiden metrin leveydeltä ja mikrosementti jatkuu terassille luoden yhtenäisen oleskelutilan. Portaat laskeutuvat patioalueelle erillisen saunarakennuksen ja Drop-altaan viereen. Pihan kasvillisuus on ruukuissa, ja puiston vehreys aidan takana.

Taide

Helen Herstin portaikkotaide on toteutettu usvamaalauksena Tikkurilan tuottein. Suurin osa tauluista on matkalla maailmalta.

Katso kohteen tiedot