Sisustuskierros

Kontrastia ja muunneltavuutta - Dekotalo Ruuti - Sisustuskierros

Tässä muuntuvassa perhekodissa skandinaavisen vaaleita pintoja ryydittävät mustat kontrastit. Sisäänkäyntiä hallitsevat portaat ja väliovet karmeineen. Mustat pinnat jatkuvat keittiössä, johon luonnonvaloa tulee monelta suunnalta. Korkea olohuone on myös tulvillaan luonnonvaloa ja sitä on lisäksi hyödynnetty yläkerrassa vanhempien makuuhuoneessa uniikilla ratkaisulla. Irtovalaisimet tuovat ripauksen japandi-henkeä sisustukseen. Sitä mukaa kun lapset varttuvat, voidaan tiloja muokata eri käyttötarkoituksiin.

Kohde 8 Dekotalo Ruuti 3 sisustus

Kohde 8 Dekotalo Ruuti 2 sisustus

Olohuone

Alakerran olohuone on suunniteltu yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Silmää hivelevä suomalainen design ja suuret ikkunat etupihalle kruunaa jokaisen rentouttavan hetken tässä tilassa.

Kohde 8 Dekotalo Ruuti 4 sisustus

Keittiö

Noblessa-keittiön kalustus noudattaa taloon valittua sisustuslinjaa - mustaa yhdistettynä lämpimän sävyiseen puuhun. Mattapintaisissa EasyTouch -kalusteovissa ei sormenjäljetkään näy!

Kohde 8 Dekotalo Ruuti 1 sisustus

Kylpyhuone

Kaikki kodin märkätilat on pinnoitettu Dekofloorin mikrosementillä, mikä mahdollistaa saumattoman, yhtenäisen pinnan. Etenkin pesuhuoneessa Vieserin suuren Accoya-lattiakaivonkannen kanssa Dekofloor on lyömätön yhdistelmä!

Toinen olohuone

Perheen toinen oleskeluhuone sijaitsee yläkerrassa, jossa rentoutuminen on todella mukavaa. Tummat seinien sävyt, löhösohvat ja vuoteeksi taipuva työpöytä tekevät tilasta parhaan paikan niin lukemiseen, leikkiin kuin yhdessä oloonkin. Tämä tila taipuu helposti myös päämakuuhuoneeksi, ja sen yhteydessä on iso vaatehuone ja parvekekin.

Piha

Piha-alueesta on pyritty tekemään selkeä ja helppohoitoinen. Kulkuväylät on kivetetty. Oleskelutilaa on katetun terassin lisäksi avonaisena laatoituksena, jota reunustaa huolettomat ja aina näyttävät havukasvit. Kukkivia pensaita on käytetty sekä monilajisina rajaistutuksina että sisäänkäynnin istutusalueella ja näin saadaan pihalle koko kasvukauden ajaksi näyttävää kukintaa.

Taide

Heidi Jeskasen taide on abstraktia maalaustaidetta, joissa upeat värisävyt leikittelevät keskenään. Näistä maalauksista on myös poimittu värit sisustuksen sävymaailmaan, mikä yhdistääkin talon kaikki tilat luontevasti toisiinsa.

Kohde 8 Dekotalo Ruuti 5 sisustus

Katso kohteen tiedot

Seuraavaksi

Sisustuskierros

Skandinaavis-japanilaista hyvinvointia - Honka Huomen - Sisustuskierros

Honka Huomen on suunniteltu kaikille aisteille, tule katsomaan lisää.

Sisustuskierros

Uniikkia designia ja käsityötä - HEVI kivitalo Lumitiikeri - Sisustuskierros

HEVI kivitalo Lumitiikerissä puu ja kivi yhdistyvät taidokkaasti luoden harmonisen kokonaisuuden.