Sisustuskierros

Rohkeita yhdistelmiä - Finnlamelli Linnamajuri - Sisustuskierros

Asuntomessujen trendikkäin keittiö on tämän kodin helmi. Sisustus yhdistää rohkeasti erivärisiä puupintoja. Yleisilme on vaalean skandinaavinen, ja sitä on rohkeasti rajattu mustilla kontrasteilla. Rustiikkiset yksityiskohdat tuovat mielenkiintoa tähän kokonaisuuteen.

Kohde 16 Finnlamelli Linnamajuri 2 sisustus

Koti on suunniteltu kuvitteelliselle kolmihenkiselle perheelle, joille on tärkeää ekologiset elämänarvot. Perheelle on erityisen tärkeää myös hirsikodin puhdas ja terveellinen sisäilma.

Kohde 16 Finnlamelli Linnamajuri 5 sisustus

Sisustuksen tavoitteena on ollut luoda hirsikotiin seesteinen, ajaton ja pehmeä tunnelma särmää unohtamatta. Sisustuksessa on myös käytetty materiaaleja, jotka sopivat kauniisti yhteen hirsipintojen kanssa.

Kohteessa on käytetty Innofusorin kotimaisia akustiikkataideteoksia. Akustiikkataideteoksissa on käytetty luonnonmateriaaleja, kuten puuta, villahuopaa ja turvetta.

Kohde 16 Finnlamelli Linnamajuri 3 sisustus

Olohuone

Olohuoneen kalusteissa on pääosassa luonnonmateriaalit ja toimivuus. Kalusteiden selkeä muotokieli sopii hyvin kapeasaumaiseen hirsiprofiiliin.

Kohde 16 Finnlamelli Linnamajuri 1 sisustus

Keittiö

Keittiössä on laadukkaat kiintokalusteet Topi-Keittiön mallistosta ja keittiön kruunaa mm. Dekton-työtasot. Kodinkoneet ovat integroituja ja kokkaustilaa on mukavasti.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen laatoissa on struktuuria ja eläväisyyttä. Materiaalivalinnat ovat ajattomia ja sopivat hyvin yhteen hirsitalon tunnelmaan.

Kohde 16 Finnlamelli Linnamajuri 4 sisustus

Yläkerta

Yläkerran valoisasta aulasta on upeat, avarat näkymät, sekä kulku yläkerran terassi-alueelle. Sisätilan kaltaiset ulkotilat saavat kodin asuintilatkin tuntumaan kokoaan suuremmilta.

Piha

Moderni, kuitenkin kodikas piha joka nivoutuu kauniisti hirsirakenteisen talon tummaan ulkonäköön. Etupihalla tervetulotoivotuksena havu- ja heinäistutus taideteoksineen erottaa julkisemman pihaosuuden yksityisemmästä pihasta. Takapihalla monilajinen pensasaidanne, jossa ilmeikkyyttä luovat erilaiset lehtimuodot ja -värit. Kevään väripilkkuna kukkiva kirsikkapuu. Takapihalta löytyy myös viheropeukalolle modernin selkeä istutuslaatikkoalue lähiruoan viljelyyn.

Sisääntulospihalla pilarikataja, kuparisaraa ja sininataa istutusalueella, jonka kruununa Design Alosen kuvanveistäjä Samuli Alosen taideteos. Takapihaa ympäröi monilajinen pensasaitaistutus, jossa mm. purppuraheisiangervoa, punapajua, kanadanatsaleaa sekä kiiltotukhapensasta. Sirotuomipihlaja ja kanadanatsalea kukkivat aikaisin alkukesästä, sen jälkeen purppuraheisiagervo. Keski- ja loppukesän koristearvo on erilaisissa lehtimuodoissa ja väreissä. Takapihan "kirsikkana kakun päällä" on toukokuussa vaaleanpunaisena pilvenä kukkiva rusokirsikka.

Ikikivi graniittilauta, graniittimuurikivi ja Nilsiän vaaleasta kvartsiitista murskattu koristesora katteena sekä istutuslaatikkoalueen koristepintana.

Istutukset

Istutuslaatikkoalue saunarakennuksen kupeessa palvelee viherpeukalon kesäkeitaana ja siinä voi viljellä pienimuotoisesti lähiruokaa. Istutuksissa yrttejä ja mansikkaa. + Taideteos istutusalueelle messujen ajaksi: Design Alonen/ Samuli Alonen

Katso kohteen tiedot

Seuraavaksi

Sisustuskierros

Kontrastia ja muunneltavuutta - Dekotalo Ruuti - Sisustuskierros

Dekotalo Ruudissa skandinaavisen vaaleita pintoja ryydittävät mustat kontrastit.

Sisustuskierros

Skandinaavis-japanilaista hyvinvointia - Honka Huomen - Sisustuskierros

Honka Huomen on suunniteltu kaikille aisteille, tule katsomaan lisää.