Sisustuskierros

Skandinaavis-japanilaista hyvinvointia - Honka Huomen - Sisustuskierros

Tässä kodissa on hyödynnetty taitavasti taidetta osana toimivaa sisustusta. Asukas on tehnyt loistavaa yhteistyötä eri valmistajien kanssa ja kotiin on suunniteltu räätälöityjä ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja ovat samalla osa yhtenäistä ajanhenkistä sisustusta.

Honka Huomen on älykäs hyvän elämän hirsitalo, joka pitää huolta asukkaistaan, itsestään ja ympäristöstä.

Messutalo on suunniteltu kaikille aisteille – siinä yhdistyvät kaupunkihirsitalon tyylikäs arkkitehtuuri, puun tuoksu, harmoninen sisustus ja valaistus sekä miellyttävä äänimaailma.

Honka Huomen -talossa terveelliset luonnonmateriaalit ja ekologinen hirsirakentaminen yhdistyvät asumisen laatua parantavaan älykkääseen talotekniikkaan. Konseptitalon tavoitteena onkin edistää terveellistä asumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kohde 41 Honka Huomen 1 sisustus

Honka Huomen on suunniteltu pienelle perheelle, joka elää aktiivista elämää. Koti on heille elämän tukikohta ja hyvinvoinnin lähde, jossa on hyvä pysähtyä ja rauhoittua kiireisenkin arjen keskellä.

Kodissa asuu yksi leikki-ikäinen lapsi ja hänen vanhempansa. Kodin työhuone muuntautuu helposti perheen kasvaessa toiseksi lastenhuoneeksi. Kodin suunnittelussa on otettu huomioon harmoninen estetiikka ja lempeä äänimaailma. Koti on sisustettu pääsääntöisesti kotimaisilla tuotteilla ja talon puhdasta sisäilmaa on kunnioitettu valitsemalla tuotteita, jotka sisältävät luonnon aitoja materiaaleja.

Kohde 41 Honka Huomen 5 sisustus

Sisustuksella on tavoiteltu rauhaa ja seesteistä tunnelmaa. Pintamateriaalit on valittu M1 luokittelun mukaan, joka määritteli pintamateriaaliratkaisuiden suuntaviivoja. Suunnittelun visuaalista ilmettä on ohjaillut hiljainen äänimaailma, aamun ensimmäiset hetket, hyvä Huomen. Koti on sisustettu pääsääntöisesti kotimaisilla tuotteilla, jotka kestävät erinomaisesti elämää ja aikaa.

Olohuone

Olohuone on kodin sydän, sillä se yhdistyy myös keittiöön. Olohuoneen pinnat mukailee muun asunnon greigeä värimaailmaa ja kalusteet tuovat hirsipintojen ohella tilaan pehmeyttä.

Kohde 41 Honka Huomen 3 sisustus

Keittiö

Keittiöön halusimme tuoda hieman väriä ja kiintokalusteiden sävyksi valikoitui herkullinen ja trendikäs mustikansininen. Keittiö jätettiin yläkaapittomaksi, jotta katse pääsee vaeltamaan tilan läpi ja keittiön päädyssä oleva ikkuna avautuu esteettömästi katselle myös olohuoneesta katseltuna.

Kohde 41 Honka Huomen 4 sisustus

Kylpyhuone

Kylpyhuone on kompaktinkokoinen ja tehoneliöinen paketti, johon yhdistyy myös wc. Wc tilaa ei haluttu sulkea umpinaisilla ovilla, vaan väioviksi valikoitui lasilinkin mustaprofiiliset raitalasipariovet, jotka valon siivilöinnin ohella estävät kuitenkin katseet wc -tilaan. Kylpyhuoneen valaistu 3D laatta (KOS, Laatta Leevi) on kylpyhuoneen katseenvangitsija. Puupinnoissa on käytetty kotimaisen lunawoodin tummaa mänty paneelia.

Lastenhuone

Lastenhuoneessa on panostettu kalustukseen, joka on toteutettu puuseppätyönä. Pienestä huoneesta löytyy taitettava klaffipöytä, joka on helppo sulkea ja kääntää pois leikkien tieltä (toteutus Muotocom). Keskisuomalaisen Ruoko Designin hurmaava mäyräkoirasänky houkuttelee unille taatusti jokaisen nukkujan! Lastenhuoneen sisustuksen värimaailmaan on tuotu ripaus okrankeltaista ja mausteista tiilenpunaista - muuten värimaailma mukailee kodin muita pintoja ja greigeä sävymaailmaa. Lastenhuone on somistettu kotimaisen verkkokaupan DomDomin sekä Heidi Valkolan tuotteilla.

Kohde 41 Honka Huomen 2 sisustus

Katso kohteen tiedot

Seuraavaksi

Sisustuskierros

Design-klassikoita ja salmiakkikuvioita - Jämerä Salmiakki - Sisustuskierros

Tutustu Jämerä Salmiakin nerokkaisiin valaisuratkaisuihin sisustussuunnittelijan johdolla.