Kutsu asiakkaasi Asuntomessuille

Kesäinen Loviisa hurmaa kävijänsä. Kuningattarenrannan Asuntomessualue on Loviisan keskustan välittömässä läheisyydessä ja messukäyntiin on helppo yhdistää tutustuminen myös kaupungin tarjontaan. Tai miten olisi luontoelämys yöpymisineen virallisessa oheiskohteessa Strömforsin ruukinAvautuu uuteen ikkunaan historiallisissa puitteissa?

Kutsu asiakkaasi Loviisaan

Tarjoa asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi tai muille sidosryhmille vierailu Asuntomessuille Loviisaan. Sähköisen järjestelmämme kautta voit lähettää suoraan sähköisen kutsun vastaanottajalle sähköpostiin.

Kutsuissa minimilaskutus 40 kpl ja tämän ylittävältä osalta laskutus tapahtuu todellisen käytön mukaan. Näet kutsulähetysjärjestelmästä käytettyjen kutsujen määrän ja kutsujen käyttäjät.

Mikäli olet näytteilleasettajamme tai yhteiskumppanimme, tulet saamaan automaattisesti tunnukset kutsujen lähetysjärjestelmään.

Muussa tapauksessa voit tilata tunnukset tästäAvautuu uuteen ikkunaan.

HUOM! Järjestelmäuudistuksesta johtuen tunnukset lähetysjärjestelmään saat viimeistään kesäkuun alussa. Halutessasi voit jo tätä ennen kertoa omalla viestillä asiakkaillesi, että heille on tulossa Asuntomessulippu kesälahjaksi lähempänä itse tapahtumaa.

Asiakaskutsukorttien hinnat:

Asuntomessujen yhteistyökumppanit: 20 € / kpl

Muut yritykset: 24 € / kpl