Kilpailusäännöt

1. Kilpailujen järjestäjä

Osuuskunta Suomen Asuntomessut, Pasilankatu 2, Helsinki

Jäljempänä: Järjestäjä

Yhteydenotot arvonnan järjestäjään sähköpostitse osoitteella: elina.strengell@asuntomessut.fi

2. Osallistumisaika

Kilpailut järjestetään asuntomessut.fi -sivustolla 31.8.-30.11.2020.

3. Kilpailuihin osallistuminen

Kilpailuihin voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Kilpailuihin osallistutaan asuntomessut.fi -sivustolla täyttämällä kunkin kilpailulomakkeen vaatimat tiedot. Sama henkilö voi osallistua kaikkiin kilpailuihin kerran.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Kilpailuihin osallistuva vastaa, että hänellä on oikeus myöntää järjestäjälle mahdolliset immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuihin osallistuminen loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailuista ne henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja siihen osallistuessaan.

Osallistujan tulee tutustua kilpailujen sääntöihin. Osallistumalla kilpailuihin osallistuja hyväksyy säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailujaa koskeviin muutoksiin.

Kilpailuihin ei voi osallistua Osuuskunta Suomen Asuntomessujen henkilökunta eikä Asuntomessut Tuusulassa 2020 tai Asuntomessut Lohjalla 2021 messutoimiston henkilökunta.

4. Palkinnot

Kaikkien äänestyksiin ja kisoihin osallistuneiden kesken arvotaan 15.12.2020 mennessä viisi viiden hengen VIP-lippupakettia Asuntomessuille Lohjalla 2021. Paketti sisältää liput Asuntomessuille Lohjalla, lounaan tai päivällisenalkoholittomine ruokajuomineen messuravintolassa, sekä jäätelöt.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla välittömästi arvonnan jälkeen. Mikäli voittaja ei kuittaa voittoilmoitusta vastausviestinä viimeistään 14 vrk ilmoituksen lähettämisen jälkeen, arvotaan uusi voittaja.

Palkintojen voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

5. Kilpailujen järjestäjän vastuu

Kilpailujen järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Palkinnon voittajat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun ja arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

6. Tietosuoja

Kilpailujen järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin, ellei markkinointilupaa ole erikseen annettu kilpailulomakkeen täyttämisen yhteydessä. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla tietosuojaselosteesta.