27. Villa Lippa

Upea Villa Lippa löytyy Asuntomessujen oheiskohteesta, Kisakalliosta. Huikeilla näkymillä varustettu 174 neliön villa on suunniteltu uudenlaiseen loma-asumiseen.

Näyttävä modulaarinen talo sulautuu eri suuntiin kallistuvine kattoineen upeasti ympäröivään kalliomaisemaan. Käyttäjilleen se tarjoaa hulppeat maisemat luonnon rauhassa, ylellisen terassipihan uima-altaineen sekä laadukkaat, korkeatasoisesti varustellut vapaa-ajan viettoon ja rentoutumiseen soveltuvat sisätilat. Villa Lippa Kisakallion rakennuttaja on perhe, jolle kohde valmistuu vapaa-ajan asunnoksi. Perheen oman käytön lisäksi villa tulee olemaan yksi Kisakallion kokous- ja lomailukäyttöön vuokrattavista villoista.

Villa Lippa on CLT-talo, jossa yhdistyvät ekologinen rakennusmateriaali, näyttävä moderni puuarkkitehtuuri ja korkeatasoinen vapaa-ajan asuminen. Kokonaisuuden kruunaa suojaisa terassi, josta löytyy oma uima-allas!

Kohde-esittely

Talotyyppi: Vapaa-ajan asunto, omakotitalo
Huoneistoala (m²): 174
Huonelukumäärä 5h + k + kh + s + var/tek, var/kelllari
Kerrosluku: 1
Julkisivumateriaali: Rautavihtriilikäsitelty julkisivupaneeli

Haluatko antaa meille palautetta?

Mikä toimii, mikä ei? Ruusut ja risut ovat yhtälailla tervetulleita, joten kevennä mieltäsi ja kerro meille mistä pidit tai mistä et. Kiitos!

Tekijät

Pääsuunnittelija, arkkitehti

Liis Sagadi, Finnlog

Rakennuttaja

Yksityinen perhe

Sisustussuunnittelija

Heli Virtanen, Suunnitelitoimisto Iloa360

Tekniset tiedot

Lue lisää Villa Lipasta täältä.