Loviisa 2023

Ryhmille

Asuntomessuilla Loviisan Kuningattarenrannassa on paljon mielenkiintoista nähtävää ryhmille. Merellinen messualue inspiroi niin eri alojen ammattilaisia kuin virkistävää kesäpäivää viettäviä vierailijoita.

Kun haluat tuoda Asuntomessuille yhteiselle ryhmävierailulle asiakkaitasi, henkilökuntaasi, yhdistyksesi jäseniä tai vaikka kaveriporukkasi, voit tehdä varauksen suoraan tältä sivulta.

Ryhmälippu edellyttää koko ryhmän samanaikaista saapumista messualueelle. Koko lipputilaus laskutetaan ryhmävierailun järjestäjältä tai yhteyshenkilöltä vierailun jälkeen. Ryhmävarauksia ei ole mahdollista tehdä viikonlopuille.

Ryhmälippujen hinnat

Ryhmälipun hinta on 21 €/hlö (sis. alv 10 %), kun ryhmän koko on vähintään 10 henkeä. Bussin kuljettaja pääsee messualueelle ilmaiseksi.

Alle 10 hengen ryhmät maksavat lipuistaan normaalihinnan.

Halutessanne voitte täydentää ryhmänne vierailua Asuntomessuille asiantuntijaluennoilla. Tutustu teemoihin alempana. Esittely varataan ryhmävarauksen yhteydessä.

Liput laskutetaan ilmoitetun osallistujamäärän perusteella. Muutokset ryhmien osallistujamääriin on ilmoitettava viimeistään 48 tuntia ennen vierailua sähköpostitse: ryhmavaraukset@loviisa.fi

Ravintolapalvelut ryhmille messualueella

Ryhmillä on mahdollisuus tilata ennakkoon buffet-ruokailuun oikeuttavia ruokalipukkeita osana ilmoittautumista.

Messualueen useat ravintolat ja kahvilat palvelevat ryhmiä normaalisti.

Ryhmien saapuminen messuille

Ryhmäbussit voivat ajaa messuportille saakka (Mannerheiminkatu 19). Bussit pysäköidään Ungernintiellä sijaitsevalle parkkialueelle, jonne on lyhyt kävelymatka messuporteilta.

Tarkemmat ohjeet saapumiseen ja lippujen lunastukseen lähetetään yhteyshenkilölle tilausvahvistuksen yhteydessä.

Asiantuntijaluennot

Asiantuntijaluentoja on saatavana ryhmille arkipäivisin 10.7.–4.8.2023 kello 10–15 välisenä aikana. Henkilöstösyistä varaukset ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen esitystä.

Esityksen voi valita seuraavista vaihtoehdoista:

Kuningattarenranta on uusi merellinen asuinalue Loviisan kaupungin keskustassa. Alueella on panostettu viheralueisiin ja valaistukseen. Meren läheisyyttä hyödyntävät alueelle kaavoitettu kelluvan rakentamisen kortteli sekä kelluva kevyen liikenteen väylä. Kuule tarkemmin Kuningattarenrannan rakentumisesta ja kaavoituksesta. Kerromme muun muassa, miten alueella on otettu huomioon ekologisuus ja luontoarvot.

Loviisa on viihtyisä, vajaan 15 000 asukkaan pikkukaupunki itäisellä Uudellamaalla. Pinta-alaltaan se on suurempi kuin koko pääkaupunkiseutu. Täällä on tilaa asua ja harrastaa edullisesti. Kaiken lisäksi meille on helppo tulla valtateitä pitkin. Kun haluat tietää, mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa Loviisa tarjoaa asukkailleen ja vierailleen, varaa tämä esittely.

Yrittäjän on helppo asua ja yrittää Loviisassa. Järjestötoiminta on laadukasta ja yrittäjiä palvelee Cursor Oy:n yrityspalvelut, joka takaa tähän hyvät resurssit. Yritystilojen ja yritystonttien saatavuus on Loviisassa hyvä. Yrittäjyyden asiantuntijat kertovat, millaisia mahdollisuuksia Loviisa tarjoaa yrittäjille.

Yhteydenotot ryhmävierailuihin liittyen: Ryhmäkoordinaattori Johanna Eriksson, puh. 0440 555 418, ryhmavaraukset@loviisa.fi