Medialle

Asuntomessut Lohjalla 2021 -median ennakkopäivä 28.10.2020

Tervetuloa tutustumaan Lohjan Hiidensalmen Asuntomessualueelle median ennakkopäivänä 28.10.2020! Vietämme inspiroivan päivän turvallisesti ulkona raikkaassa syysilmassa tutustuen Hiidensalmen messualueen suunnittelua ohjaaviin teemoihin ja rakentuviin taloihin.

Ensi kesän Asuntomessuilla Lohjalla haastetaan totutut ajatukset asumisesta. Hiidensalmessa kerrostalokorttelia kehitetään vuorovaikutteisesti kumppanuusmallilla, ekologiset rakennusratkaisut ohjaavat ja tukevat alueen suunnittelua, ja samalla haastetaan myös ajatus siitä, minkä muotoinen talon tulee olla. Voiko talon kohokohta olla talon katolla? Onko geopolymeeri uusi betoni? Millaisen uuden elämän saa sahanjohtajan talo? Entä miltä näyttää Pyörteen kulman takana? Ja mikä tärkeintä, Lohjan Hiidensalmessa asuminen järven tuntumassa on mahdollista kaikille tilipussiin katsomatta.

Tule kuulemaan lisää vuoden 2021 Asuntomessuista Lohjalla ja inspiroivista kohteista sekä siitä, minkälaista asuminen ja eläminen on Lohjanjärven rannalla aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Asuntomessualue rakentuu Etelä-Suomen suurimman järven rannalle, joten Lohjaa ei turhaan kutsuta järvikaupungiksi.

Median ennakkopäivän ohjelma keskiviikkona 28.10.2020:

8.30 Bussikuljetus lähtee Helsingin keskustasta Turvallisuus huomioidaan bussikuljetuksen aikana turvavälein sekä kasvomaskein.
Halutessasi voit tulla paikalle myös omalla autolla. Tällöin osoite on: Sahakatu 4, 08100 Lohja

9.30 Median ennakkopäivän vastaanotto aukeaa messualueella Ilmoittaudu vastaanotossa ja poimi kiinnostavimmat juttuvinkit ja makoisat eväät. Aamupäivän aikana pääset kuulemaan kiinnostavista uusista tuulista asunto-osuuskunnassa ja näet, millaiseksi muodostuu kerrostalokortteli, jonka kaava ja palvelut on suunniteltu yhdessä kaikkien kumppaneiden kesken. Pääset tutustumaan rakentajaperheisiin ja kuulemaan talojen suunnittelijoiden mietteitä rakennusratkaisujen taustalta.

13.00 Bussikuljetus Helsinkiin lähtee

Päivän ohjelma tarkentuu vielä lähempänä tilaisuutta. Tervetuloa näkemään ja kuulemaan, kuinka Hiidensalmessa kaikki pääsevät nauttimaan järven lumosta!

Koronviruspandemian vaikutukset huomioidaan tilaisuuden järjestelyissä. Järjestämme halukkaille kuljetuksen Helsingistä, ja huomioimme kuljetuksen aikana myös turvallisuustekijät. Olet tervetullut saapumaan paikalle myös omalla autollasi. Paikalla on tarjolla runsaasti käsidesiä, kasvomaskeja ja huomioimme turvavälit koko vierailun ajan. Vietämme päivän ulkona, joten varustauduthan sään mukaisella varustuksella.

Ilmoittautumiset 21.10. mennessä TÄSTÄlinkistä.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=SJ8xZDApMm0&list=PLGxAHl-F0MxbCivhRP_6-wJrOUS8PpyQk&index=1

Median yhteyshenkilöt  Suomen Asuntomessut: Eva Kiviranta, p. 040 775 6609, eva.kiviranta(at)asuntomessut.fi Lohjan kaupunki / Asuntomessut Lohjalla: Riikka Juva, p. 044 374 3447, riikka.juva(at)lohja.fi

Median kuvapankki

Uusimmat tiedotteet

Asuntomessujen kävijätutkimukset