Naantali 2022

Ajankohtaista

Asuntomessualueella Lounatuulessa rakennetaan

Rakennuskuva

Lounatuulessa rakennetaan tällä hetkellä kuhinalla messukoteja, joten muistathan alueen olevan rakennustyömaata, jossa kaikenlaista ylimääräistä liikennettä on tärkeää välttää. Messukotien rakentumista pääset seuraamaan sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #asuntomessut2022 ja #asuntomessutnaantalissa2022!

Käynnissä monta kunnallisteknistä urakkaa

Lounatuulessa on käynnissä tällä hetkellä ns. saattoparkkiurakka, jossa rakennetaan muun muassa messuvieraiden linja-autokuljetusten päätepysäkkiä, pääporttialuetta sekä näytteilleasettajien esittelyteltan pohjia. Matalahden rannassa rakennetaan syksyn aikana venesataman kävelylaituria, aurinkopaneelikatoksia ja grillipaikkaa. Viheryksikkö rakentaa leikkipuistoa ja istuttaa ympäristöön muun muassa puita. Urakoiden on määrä valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä. Viimeistelytyöt, kuten asvaltointi ja venelaiturien asennus, tehdään keväällä 2022.

Pohjoispuolen tontit tulossa myyntiin pian

Lounatuulen pohjoisen puolen tontit tulevat myyntiin lähiaikoina. Myyntiin on tulossa sekä omakotitontteja ja yhtiömuotoiseen rakentamiseen soveltuvia tontteja. Rakentamaan pääsee messujen jälkeen syksyllä 2022.