Naantali 2022

Kesätöitä tarjolla

KESÄTÖIHIN ASUNTOMESSUILLE NAANTALIIN

Ravintolatoimijamme Casseli hakee kesätyöntekijöitä:

Haemme asuntomessujen ravintolapisteisiin reippaita asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä.

Suomen kesän puolesta työ vaatii joustavuutta, sillä aurinkoisena päivänä on kiireistä ja sateisena päivänä hiljaisempaa. Töitä pääset tekemään sovitusti 15.7.-14.8.2022 välisenä aikana. Messut ovat avoinna joka päivä klo 10-18, ja torstaisin klo 20.30 asti.

Kassatarjoilija

Sinulla on kokemusta kahvilatyön perusteista, kassatyöskentelystä ja olet aurinkoinen asiakaspalvelija, joka ei pelkää kiirettä. Työhösi kuuluu kahvilatuotteiden myynti, kaappien täyttäminen, kassatyöskentely sekä asiakaspalvelu.

Keittiöapulainen / kokki

Sinulla on kokemusta keittiötyöskentelystä ja omaat positiivisen sekä reippaan asenteen työntekoon. Työhösi kuuluu vitriinituotteiden, kuten esimerkiksi salaattiannoksien ja sämpylöiden valmistaminen sekä ruuan esivalmisteluja.

Blokkari / siistijä

Olet reipas ja tehokas eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Aiempi kokemus ei ole välttämätön, mutta olethan kiinnostunut asiakaspalvelusta. Arvostamme oma-aloitteisuutta. Työhösi kuuluu terassin siisteyden ylläpitäminen, blokkaaminen, sekä avustavat tehtävät.

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta, mutta otamme huomioon myös kokemattomammat hakijat. Edellytämme 16 vuoden ikää.

KOULUTAMME TARVITTAESSA TEHTÄVIIN!

Ota rohkeasti yhteyttä ja vietä osa kesästäsi markkinahulinassa Asuntomessuilla. Hakuaika päättyy 15.5.

Lähetä hakemuksesi info@casseli.fi otsikolla NAANTALI

               ***

Asuntomessujen omiin kesätyöpaikkoihin hakuaika on jo päättynyt, mutta voit kysyä mahdollisesti vapautuvista paikoista Mialta: mia.heimberg@asuntomessut.fi