Medialle

Median vierailu Asuntomessuilla

Mikäli haluat tehdä haastattelun tai saada lisätietoja messuhankkeista, autamme aina mielellämme. Olethan yhteydessä viestinta@asuntomessut.fi.

Asuntomessualueella vierailu ennen tapahtumaa

Median edustajat voivat tutustua tuleviin Asuntomessualueisiin ennakkoon järjestämiemme mediapäivien aikana.

Mikäli haluat vierailla alueella muuna ajankohtana, olethan yhteydessä viestinta@asuntomessut.fi tarkemman aikataulun sopimiseksi. Huomioithan, että ennen Asuntomessuja alue on rakennustyömaa, jossa saa liikkua vain asianmukaisissa suojavarusteissa.

Asuntomessujen aikana

Voit hakea akkreditoitumista Asuntomessuille.

Hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen vierailua, sillä käsittelemme jokaisen hakemuksen tapauskohtaisesti.

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla.

Akkreditoitumalla saat pääsylipun messutapahtumaan, tunnukset Asuntomessut-mobiilisovellukseen ja virtuaalisille Asuntomessuille sekä tulostettavan pysäköintiluvan mediaparkkiin. Pysäköintialueella on pysäköinninvalvonta.

Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Asuntomessuille ja saat median palvelut käyttöösi.

Vaikuttajat

Myönnämme vaikuttajille Asuntomessujen mediakortin tietyin kriteerein.

Hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen vierailua, sillä käsittelemme jokaisen hakemuksen tapauskohtaisesti.

Ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse, samassa sähköpostissa saat ohjeet Asuntomessuille saapumiseen.

Mediakeskus palvelee

Asuntomessujen aikana mediaa palvelee messualueella toimiva Mediakeskus. Mediakeskuksesta saat lisätietoja messukohteista, alueesta sekä laajan materiaalipaketin omatoimisen tutustumisen avuksi.