9.3.2023 klo 08:58

Kotimaiset huippuartistit tähdittävät Asuntomessujen torstai-iltoja

Asuntomessujen aikana yleisöllä on mahdollisuus yhdistää Loviisan Kuningattarenrannan messuelämykseen myös festaritunnelmaa.

Kesäilta meren rannalla musiikkia kuunnellen kruunaa ensi kesänä Asuntomessujen jokaisen torstain.

Artisti-illat ovat myös erinomainen tilaisuus tutustua Asuntomessuihin kaikessa rauhassa, sillä alue on auki normaalia pidempään. Messualue sulkeutuu torstaisin vasta klo 20.30.

Elävästä musiikista pääsee nauttimaan Asuntomessujen tavallisen pääsylipun hinnalla.  

Tämän vuoden artistivieraat ovat:

13.7. Pete Parkkonen
Pete Parkkonen ponnahti yleisön tietoisuuteen Idols-ohjelman kautta. Monipuolinen ja äärimmäisen lahjakas rock-muusikko on tehnyt suomalaisiin suuren vaikutuksen muun muassa Vain elämää -ohjelmassa viime syksynä.

20.7. Ressu Redford
Karismaattinen pitkän linjan muusikko Ressu Redford valloitti korvalappustereot jo 1980-luvulla Bogart Companyn laulajana. Mittava sooloura takaa, että jokaiselle kuulijalle löytyy tämän miehen hittilistalta tuttuja biisejä.

27.7. BESS
BESS ampaisi kaikkien tuntemaksi viimeistään viime vuoden Uuden musiikin kilpailun jälkeen. Suomen kuumimman uuden pop-artistin musiikissa yhdistyvät myös elektro ja house. Tämän vuoden Emma-gaalassa BESS kahmi neljä palkintoa.

3.8. Teflon Brothers
Teflon Brothers tuo bileet Asuntomessujen viimeiselle viikolle! Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostaman rap-, pop- ja danceryhmän hittikimara ei jätä ketään kylmäksi.

Keikat alkavat Asuntomessujen päälavalla Kuningattarenrannassa kello 19 ja loppuvat noin kello 20. Lapsiparkki palvelee torstaisin kello 20.30 asti.

Inhemska toppartister torsdagskvällar under Bostadsmässan