Omalla autolla tai moottoripyörällä

Pysäköinti

Yleisöpysäköinti sijaitsee osoitteessa Raviradankatu, Lohja. Pysäköintialueelta on bussikuljetus messualueelle. Bussikuljetus sisältyy pysäköinnin hintaan. Huom! Pysäköintialue on avoinna päivisin klo 9 - 19.

Pysäköinti maksaa 10 euroa etukäteen verkosta tai messutoimistosta ostettaessa. Pysäköintilippu tarkistetaan pysäköintialueelta ulosajettaessa ja jos pysäköinnin maksaa vasta siinä vaiheessa hinta on 15 euroa.

Samalla alueella on myös moottoripyörien sekä matkailuautojen / -vaunujen pysäköinti (Huom! Pysäköintialueella ei voi yöpyä, katso caravan- ja leirintäalueiden tiedot täältä). Pysäköintimaksu 10 sisältää varustesäilytyksen.

Lähestymiskartts

Messubussit

Ruuhka-aikoina bussit liikennöivät tauotta, muina aikoina lähtöjen välissä on enintään 15 min. Menomatkalla messubussi pysähtyy tarvittaessa Koulukadulla Kino Vaakunan edessä ja Monkolan pysäkillä. Paluumatkalla pysäkit sijaitsevat kaupungintalo Monkolan edessä sekä Keskusaukiolla. Paluumatkan kolmas pysäkki on Lohjanharjun karavaaniparkin lähettyvillä Vuorisenkadulla. Keskustan pysäkeiltä pääset vaivattomasti tutustumaan Lohjan nähtävyyksiin ja monipuolisiin palveluihin!

Messubusseilla pääsee helposti myös Tytyrin Elämyskaivokseen. Messualueelta lähtevät bussit ajavat Elämyskaivoksen kautta noin 30 minuutin välein. Nämä bussit on merkitty ”Elämyskaivoksen kautta” –kyltein. Viimeinen vuoro Tytyrin Elämyskaivokselta pysäköintialueelle lähtee kello 18.30.”

Bussipysäkkien osoitteet: Menomatka 1. pysäkki Kino Vaakunan edessä (Koulukatu 4) 2. pysäkki Monkola (Karstuntie lähellä Monkolankadun risteystä)

Paluumatka 1. pysäkki kaupungintalo Monkol (Karstuntie 4) 2. pysäkki Keskusaukio 3. pysäkki Harju (Vuorisenkadulla lähellä Runokadun risteystä)

Messubussin reitti ja pysäkit -kartta