Lovisa 2023

Biljetter och öppettider

Bostadsmässan arrangeras på Drottningstranden i Lovisa 7.7. – 6.8.2023.

Öppettider

Evenemanget är öppet varje dag kl. 10.00 - 18.00.
På torsdagar är området öppet till kl. 20.30 och objekt till kl. 20 p.g.a. artistkvällar. Mer information om artistkvällarna och artisterna hittar du här.

Biljetter

I webbutiken köps biljetterna per dag på förhand. Alla biljetter som köps på nätet inkluderar en kod till den virtuella bostadsmässan och till mobilapplikationen. En biljett köpt på nätet är också billigare än en biljett köpt vid porten!

Priset på biljetter som köps i webbutiken inkluderar en serviceavgift. Dessutom uppbärs en beställningsavgift på 1 €/beställning för köp i webbutiken. Om du vill ha biljetterna i någon annan form än som PDF- eller mobilbiljetter tillkommer även en leveransavgift vars storlek beror på leveranssättet.

Biljetter finns tillgängliga dagligen i begränsat antal, och en biljett berättigar till ett engångsinträde till området. Undantaget är artistkvällarna på torsdagar, då armband delas ut vid informationsdisken åt dem som är intresserade. Armbandet möjliggör utgång och återinträde under samma dag. Observera att med armbandet är inträde möjligt endast genom huvudporten.

Du kan köpa parkeringsbiljetten i webbutiken samtidigt som du köper din mässbiljett. Vid behov kan du även köpa parkering separat.

Barn under 12 år har gratis inträde i sällskap av en betalande vuxen.

En assistent beviljas inträde med samma biljett som den rörelsehindrade. Behovet av assistent kan bevisas med EU:s funktionshinderkort eller ett Vänskapskort.

Biljettförsäljningens kundservice

Frågor relaterade till biljetter: lippu.fi

Biljettpriser

Vuxna

30 € | 33 € vid huvudporten

Specialgrupper (pensionärer, arbetslösa, värnpliktiga och invalider)

18 € | 20 € vid huvudporten

Ungdomar (12 - 17 år) och studerande

11 € | 12 € vid huvudporten

Eftermiddagsbiljett

Kl. 15-18, gäller ej torsdagar
23 € | 26 € vid huvudporten

Gruppbiljett (4 person)

112 € | 128 € vid huvudporten

Parkeringsbiljett

11 € | 15 € vid parkeringsplatsen

Säsongkort

55 € (innehåller inte första besökets inträdesbiljett) | 88 € (innehåller första besök) | Säljs bara vid huvudporten.

Med säsongkortet kan du se alla artistkvällarnas artister och besöka området varje dag om du vill! Du kan köpa säsongkortet vid porten i samband med ditt första besök. Om du redan har köpt en inträdesbiljett i webbutiken, kostar säsongkortet 55 €. Du kan också köpa båda biljetterna, inträdesbiljetten och säsongskortet samtidigt, då kostar det 88 €. Vi rekommenderar att köpa den första inträdesbiljetten i webbutiken, då får du en kod som ger tillgång till den virtuella Bostadsmässan och Bostadsmässans applikation.
Säsongkortet är personligt, så ta med dig bildförsedd identifikation då du kommer för att köpa kortet. Säsongkortet granskas vid porten vid varje inträde, vänligen bered dig att visa upp identifikation.