Asuntomessut 2023-2027

Tervetuloa tutustumaan tuleviin Asuntomessualueisiin! Jos olet kiinnostunut rakentamisesta messualueelle, löydät tarvittavat yhteystiedot paikkakuntakohtaisista osioista alta. Jos sinua taas kiinnostaa näkyvyys tapahtumissa, olethan yhteydessä ari.virta@asuntomessut.fi.

Loviisa 2023

Loviisa emännöi Asuntomessuja 7.7.-6.8.2023. Messualue on Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva uusi, merellinen Kuningattarenrannan asuinalue, joka on sijainniltaan poikkeuksellisen edustava.

Oulu 2025

Asuntomessut järjestetään Oulussa heinä-elokuussa 2025. Oulujoen suistoon, Hartaanselän rannoille levittäytyvästä Asuntomessualueesta rakennetaan korkeatasoinen, kestävän kehityksen mukainen kaupunkiympäristö, joka edistää yhteisöllisyyden syntymistä.

Lempäälä 2026

Saikan alueelle rakentuu moderni ja tiivis asuinalue, jonka keskiössä on kestävän kehityksen mukainen asuminen. Palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet hyvät. Saikka on riittävän kaukana ja tarpeeksi lähellä kaikkea, mitä tarvitaan arkeen ja vapaa-aikaan.

Riihimäki 2027

Asuntomessut järjestetään Riihimäellä 2027. Asuntomessut jakautuvat Riihimäellä kahdelle erilaiselle asuinalueelle, Jokikylään ja Kokonmäkeen.