Lohja 2021

Ryhmät

Haluatko tuoda messuille asiakkaita, henkilökuntaa tai muita sidosryhmiä?

Ryhmävierailu kannattaa, sillä

  1. Tarjoamme jokaiselle ryhmälle toiveidenne mukaan:
  • Asuntomessujen oppaan pitämän messualueen esittelyn portilla 10 min.
  • Asuntomessualueen esittelyn 30 min.
  • Asuntomessualueen esittelyn lisäksi asiantuntijaesitys 50 min.

Esityksistä ja alustavista asiantuntija-aiheista saat lisätietoa ryhmäkoordinaattoriltamme. Voit myös ehdottaa ryhmääsi kiinnostavaa esityksen aihetta. Ryhmävierailulle voi tulla ilman esitysvaraustakin.

  1. Ryhmäkuljetukset saavat tuoda asiakkaat suoraan messuportille.

  2. Ryhmälipun hinta on vain 20 € / hlö (sis. alv 10 %)

  • Ryhmän koko on vähintään 8 henkeä. Bussin kuljettaja pääsee messualueelle ilman lippua. Alle 8 hengen ryhmät maksavat lipuistaan normaalihinnan. Huom! Ryhmän enimmäiskoko on tämänhetkisten arvioiden perusteella 20 henkilöä.
  • Ryhmälippu edellyttää koko ryhmän samanaikaista saapumista messualueelle. Mikäli samanaikainen saapuminen ei ole mahdollista, suosittelemme hankkimaan ryhmäläisille asiakaskutsukortit.

Turvallisuus

Noudatamme tarkasti viranomaismääräyksiä ja otamme terveysturvallisuuden kaikessa toiminnassamme huomioon. Seuraamme tiiviisti koronatilannetta ja tiedotamme ryhmien enimmäiskokoon liittyvistä määräyksistä kevään kuluessa. Viime kesän tapahtumasta saamiemme onnistuneiden kokemusten pohjalta tiedämme kuinka tapahtuma järjestetään terveysturvallisuus huomioiden ja odotamme innolla, että pääsemme avaamaan myös Lohjalla upean Asuntomessualueen portit.

Sinua palvelee

Ryhmiin liittyvissä asioissa sinua auttaa ryhmäkoordinaattorimme Marissa Sirkiä, marissa.sirkia@lohja.fi, puh. 044 374 3449.