Lohja 2021

Turvallinen messuvierailu

Turvallinen messuvierailu

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Lohjan kaupunki haluavat turvata kaikille Asuntomessuilla vieraileville ja siellä työtä tekeville turvalliset olosuhteet toimia ja viihtyä.

Turvallisuussuunnitelma laaditaan yhteistyössä terveydestä ja turvallisuudesta vastaavien viranomaisten kanssa. Messualueella kävijöitä ohjeistetaan selkeästi muun muassa huolehtimaan turvaväleistä ja käsien pesusta, desinfioinnista ja maskin käytöstä. Myös Asuntomessujen ravintola-, siivous- ja muut kumppanit käyvät läpi erillisen terveysturvallisuuskoulutuksen.

Lisäksi rajoitamme tapahtuman kävijämääriä varmistaaksemme mahdollisimman väljän messuvierailun. Näin ollen kaikki liput myydään sivustomme verkkokaupasta, lippukauppa ennakkolippujen ostamiseksi avataan verkkosivuillamme huhtikuun alkupuolella. Kaikkien lipun ostaneiden tulee myös varata itselleen ja mahdolliselle muulle seurueelleen sopiva vierailuajankohta ennen messuille saapumista. Ajanvarauskalenteri tätä varten avataan myöhemmin keväällä verkkosivuillamme. Enakkolipun ostaneet saavat ajanvarauksesta vielä muistutuksen sähköpostiinsa varauskalenterin avauduttua, sekä lähempänä messutapahtuman alkua.

Mikäli haluat lisätietoja turvallisesta messuvierailusta olethan yhteydessä meihin viestinta@asuntomessut.fi, kerromme mielellämme lisää!