Lohja 2021

Lasten kanssa messuilla

Asuntomessut ovat koko perheen tapahtuma. Alueella on tarjolla myös lastenhoitopalvelut: Muksula löytyy kumppanuuskorttelista kohteen 18 vierestä. Muksulaan voi jättää 2–7-vuotiaat lapset. Pilke-päiväkodin henkilökunta vastaa hoidosta. Hinta 5 € / alkava tunti, maksu kortilla.

Samasta kiinteistöstä löytyy lastenhoitohuone vaipanvaihtoon ja imetykseen.

Huomioithan, ettei lastenrattailla / -vaunuilla ole mahdollisuutta vierailla kohteissa, vaan ne tulee jättää messukodin ulkopuolelle.

BauntsiPark

Kaarnapuiston laidalla BauntsiPark-pomppulinnapuistossa pääsee kuluttamaan ylimääräisen energian pois huikean hauskoissa puitteissa: laske mäkeä katepillarista, kiipeä merirosvolaivan kyytiin tai testaa kuntosi 17 metriä pitkällä esteradalla!

Pomppulinnapuisto on avoinna Asuntomessujen aukioloaikoina klo 10.00-18.00 sään salliessa. Kovalla sateella ja myrskytuulella pomppulinnoja ei valitettavasti voi pystyttää.

Liput pomppulinnapuistoon saman perheen lapsille: 1 lapsi 10 € 2 lasta 15 € 3 lasta 20 € 4 lasta 25 € jne.

Kisakallion päiväleirit Oheiskohteemme Kisakallio tarjoaa messujen aikana liikunnallisia päiväleirejä lapsille. Tutustu leiritarjontaan >>

Tytyrin elämyskaivos Messualueen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Tytyrin elämyskaivos vie koko perheen mielenkiintoiselle seikkailulle maan uumeniin. Lue lisää >>