Lohja 2021

Oheiskohteet Lohjalla

Tytyri elämyskaivos

Tytyrin Elämyskaivos on ainutlaatuinen matkailukohde syvällä maan alla.

Kalkkikivikaivoksen salaperäiset, viileät käytävät kutsuvat seikkailulle. Eläydy menneen ajan mainarin elämään maan uumenissa ja hämmästy mihin kaikkeen yhä toiminnassa olevasta kaivoksesta saatavaa kalkkia tarvitaan.

Kaivoksen elämyksellisyyttä lisäävät uudet tilataideteokset: upeat Poranterä ja Ikimetsä maan alisen. Lisäksi kaivoksen uumenista löytyy vakituiset Kiven Elämää -historianäyttely ja kaivostoimintaa esittelevä näyttely. Seikkailuun sukellat sujuvasti oppaan johdolla.

Tytyrin Elämyskaivos sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Asuntomessualueesta. Saat 4 euron alennuksen Tytyrin opastetusta kierroksesta koodilla, joka tulee messulippujen oston yhteydessä.

Lue lisää Tytyristä >>

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallion Urheiluopisto on luonnon ja palveluiden ympäröimä, liikunnallinen vapaa-ajanvieton paikka.

Kisakalliossa voi pelata mailapelejä, liikkua upeassa Karnaisten korvessa jalkaisin tai pyörällä tai nauttia rannan aktiviteeteista. Lomailla voi hotellissa tai laadukkaassa villassa asuen tai ihan päiväkävijänä.

Asuntomessujen aikaan Kisakalliossa pääsee tutustumaan vastavalmistuneeseen Villa Lippaan, joka edustaa modernia vapaa-ajan asumista. Alueelle on tulevaisuudessa valmistumassa lisää upeita, liikunnalliseen elämäntapaan soveltuvia villoja.

Messuaikana tarjolla on myös lasten päiväleirejä >>

Kisakallio-vierailu sopii hyvin omaksi lomapäiväkseen tai vaikka iltapäiväksi. Loma-asumiseen tutustumisen ohella voisi olla mukavaa rentoutua liikkuen: lähteä melomaan, kokeilla suppilautaa tai vaikka saunoa.

Asuntomessujen ajan Kisakallioon on oma kesäbussiyhteys >>

Muuta mielenkiintoista Lohjalla

Lue lisää muista Lohjan palveluista ja vierailukohteista Visit Lohjan sivuilta.