Lohja 2021

Aukioloajat ja tulo-ohjeet

Aukioloajat

Asuntomessujen portit Lohjan uniikilla Hiidensalmen alueella ovat sulkeutuneet.

Tutustu alueen karttaan tästä >>

Esteettömyyskartoitus >>

Liput verkkokaupasta

Rajoitamme tapahtuman kävijämääriä ja myymme kaikki liput verkosta. Aika messuvierailulle varataan lipunoston yhteydessä, varattua aikaa voi muuttaa 24 tuntia ennen saapumista täällä. Lue lisää turvallisuudesta >>

Tulo-ohjeet

Messualue sijaitsee Sahakadulla, mutta autot tulee jättää messujen pysäköintialueelle, Raviradankadulle, kuuden kilometrin päähän messualueesta.

Pysäköinti maksaa 10 euroa etukäteen verkosta tai messutoimistosta ostettaessa. Pysäköintilippu tarkistetaan pysäköintialueelta ulosajettaessa ja jos pysäköinnin maksaa vasta siinä vaiheessa hinta on 15 euroa. Pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus messualueelle ja takaisin.

Messubussiin voit hypätä ilman pysäköintilippua myös Lohjan keskustasta. Huom! Bussien asiakaspaikoista on käytössä puolet, mikä pääsääntöisesti tarkoittaa sitä, että kaikki istumapaikat ovat käytössä.

Messubussin pysäkkien osoitteet Lohjan keskustassa ovat: Menomatka 1. pysäkki Kino Vaakunan edessä (Koulukatu 4) 2. pysäkki Monkola (Karstuntie lähellä Monkolankadun risteystä)

Paluumatka 1. pysäkki kaupungintalo Monkol (Karstuntie 4) 2. pysäkki Keskusaukio 3. pysäkki Harju (Vuorisenkadulla lähellä Runokadun risteystä)

Messubussin reitti ja pysäkit -kartta

Huom! Messualueen ohi liikennöivät myös maksulliset Kisakallion kesäbussi sekä Vainion liikenteen reittibussi eli katso tarkkaan, mihin bussiin olet hyppäämässä.

Tärkeät osoitteet navigaattoria varten:

Omalla autolla ja matkailuautolla päivävieraaksi saapuvat: Raviradankatu, Lohja
Invataksi / taksi: Sahakatu 4, Lohja
Median edustajat: Kuilukatu, Lohja

Jos olet tuomassa messuvieraita, laita navigaattoriin osoitteeksi Sahakatu 4 ja jätä vieraat bussien kääntöpaikalle messuportin eteen.

Tutustu tarkempiin saapumisohjeisiin:

Saapuminen omalla autolla tai moottoripyörällä

Saapuminen linja-autolla

Saapuminen veneellä

Lähitaksi on Asuntomessujen virallinen kumppani

Lohjan kaupungin palvelut ja leirintäalueet matkailuautolla ja -vaunulla liikkuville.. Lohjanharjun caravan-alueelta messualueelle tultaessa lähin pysäkki sijaitsee Kino Vaakunan edessä Koulukadulla, noin 600 metrin päässä. Takaisin päin tultaessa lähin pysäkki on harjulla.

Polkupyöräparkki löytyy pääsisäänkäynnin läheisyydestä. Myöskään potkulaudoilla ei voi tulla messualueen sisäpuolelle, vaan ne tulee jättää pyöräparkin yhteyteen. Lohjan keskustasta alueelle on noin kahden kilometrin kävely.

Koiran kanssa messuille

Koiran kanssa saa tulla messualueelle, mutta messukoteihin koirilla ei ole pääsyä. Koira on pidettävä kytkettynä. Jos aiot oleskella messuilla pitkään ja haluat tutustua rauhassa messukoteihin, niin kannattaa tarkistaa myös lähiseudun koirahoitoloiden palvelut: Terriloves ja Tarmonpesä