9 Casa More

Sana "more" tarkoittaa kroatiaksi merta ja tämä talo viekin meidät Adrianmeren tunnelmiin. Moderni kivitalo kätkee suojiinsa erilaisia toimintoja, sille sinne on tulossa muun muassa liikuntasali ja studio.

KOHDE EI OLE AVOINNA YLEISÖLLE 7.7 -6.8.2023

Casa Moren rakennusaikataulu on viivästynyt useiden eri osatekijöiden yhteisvaikutuksesta. Tästä syystä kohde ei ole avoinna yleisölle Asuntomessujen aikana.

”On hyvin tavallista, että rakennushankkeissa tulee viivästyksiä, jotka vaikuttavat koko hankkeen aikatauluun. Tilanne on valitettava, mutta ei poikkeuksellinen Asuntomessujen pitkässä historiassa”, kertoo Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Timo Koskinen. ”Rakentamisen kannalta viime vuodet ovat olleet hyvin haastavia. Siksi olemmekin erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka monipuolinen ja näyttävä Asuntomessualue Loviisaan on rakentunut.”

Kaikkiaan Asuntomessuilla Loviisassa on esillä 16 pientaloa sekä kelluva omakotitalo, Lovisea. Näiden lisäksi yleisö pääsee tutustumaan kahteen kerrostalohuoneistoon, kahteen paritalohuoneistoon, kahteen rivitalohuoneistoon sekä erilaisiin minitaloihin ja saunarakennuksiin. Alueella on myös vene- ja vapaa-ajannäyttely, joka sisältyy messulipun hintaan.

Casa Moren rakennustyöt jatkuvat Asuntomessujen jälkeen.

Kohde-esittely

Talotyyppi: Omakoti
Huoneistoala (m²): 214
Huonelukumäärä: 6 h + k + tekn + var
Kerrosluku: 2
Runkomateriaali: Kivi
Julkisivumateriaali: Rappaus

Haluatko antaa meille palautetta?

Mikä toimii, mikä ei? Ruusut ja risut ovat yhtälailla tervetulleita, joten kevennä mieltäsi ja kerro meille mistä pidit tai mistä et. Kiitos!

Tekijät

Rakennuttaja

Yksityinen

Rakennesuunnittelija

Miikka Irri / Passiivikivitalot Nordic Oy

Pihasuunnittelija

Jaana Hakola / Maisema-aula Oy

Sähkösuunnittelija

Tero Heinonen

LVI-suunnittelija

Pasi Lehtimäki / Safedrying.fi

Sisustussuunnittelija

Talon asukkaat

Arkkitehtisuunnittelija

Arja Rahiala

Tekniset tiedot

Messukodin teknisiin tietoihin pääset tutustumaan 28.6. ilmestyneestä TM Rakennusmaailmasta.

Seuraavaksi

10 Villa Kuningatar

Tämän omarantaisen Jämerä-kivitalon asukkaille vesi on tärkeä elementti. Kotiin tulee uima-allas ja venevaja, josta säilytetään kaikenlaista vesiurheiluun liittyvää, kuten kanootteja. Kolmihenkisen perheen kaikissa makuuhuoneissa on oma kylpyhuone.

11 Villa Sten

Rantatontille rakentuva toinen Jämerä-kivitalo yhdistää julkisivussaan tummaa rappausta ja vaaleaa puuta. Isot ikkunapinnat takaavat sen, että merimaisemasta pääsee nauttimaan myös sisätiloista. Sisustuksessa auttaa porvoolainen sisustussuunnittelija.