Kohteet

Asumisen Loviisautta

Tervetuloa tutustumaan Loviisan messukoteihin virtuaalisesti! Talokohdetta napsauttamalla pääset tutustumaan siihen tarkemmin.

1 SNUGG Studio

Kodinomaista loma-asumista loft-henkisessä Airbnb-kohteessa. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla Loviisan keskustan ja sataman läheisyydessä, jossa myös lyhytaikaiselle asumiselle on kysyntää.

2 SNUGG Home

Lämminhenkinen kotoisa koti, jossa on hyvä rentoutua hektisen elämän vastapainona. Kotiin toivottiin luonnonläheistä harmonista tunnelmaa, sekä satsattiin eettisesti ja aikaa kestäviin laadukkaisiin kalusteisiin.

3 Kannustalon Iso Maininki

Huoneisto on suunniteltu kuvitteelliselle perheelle, jolla on teini-ikää lähestyvä tytär. Paritalon viereisessä huoneistossa asuu perheen isoäiti - talossa toteutuu mukavasti kahden sukupolven yhteisasuminen.

4 Kannustalon Pikku Maininki

Huoneistossa asuu viereisen asunnon perheen isoäiti, paritalossa toteutuu mukavasti kahden sukupolven yhteisasuminen. Sisustussuunnittelija Anne Melender on luonut sisustuksen Kannustalolle ominaiseen kodikkaaseen ja ajattomaan tyyliin.

5 Minitalot

Alle 50 m2 puurakenteiseen minitaloon mahtuu tupakeittiö sekä makuuhuone.

6 Loviisan Majakka – Tiiskeri

Kahdeksan asunnon yksitasoisessa rivitaloyhtiössä kaikista huoneistoista avautuu upea merimaisema. Avara olohuone-keittiö, isot ikkunat ja koko asunnon levyiset terassit mahdollistavat jokaisessa kodissa ylellisen arjen ilman omakotitalon huoltohuolia.

7 Loviisan Majakka – Loisto

Aikuisen pariskunnan koti on tehty yhdistämällä kaksi kaksiota asukkaiden toiveita vastaavaksi huoneistoksi. Lattiakorosta nousevat korkeat ikkunat saavat avaran olohuone-keittiön tulvimaan luonnonvalossa ja tuovat merimaiseman osaksi sisätiloja.

8 Talo Lovisea

Ainutlaatuinen kelluva talo on rakennettu Timberpointin CLT-massiivipuuelementeistä TotalPron valmistamalle kelluvalle perustukselle. Myyntiin tuleva kaksikerroksinen koti on rakennettu valmiiksi maalla ja asennettu kelluvan kadun varteen.

9 Casa More

Casa Moren rakennusaikataulu on viivästynyt useiden eri osatekijöiden yhteisvaikutuksesta. Tästä syystä kohde ei ole avoinna yleisölle Asuntomessujen aikana.

10 Villa Kuningatar

Tämän omarantaisen Jämerä-kivitalon asukkaille vesi on tärkeä elementti. Kotiin tulee uima-allas ja venevaja, josta säilytetään kaikenlaista vesiurheiluun liittyvää, kuten kanootteja. Kolmihenkisen perheen kaikissa makuuhuoneissa on oma kylpyhuone.

11 Villa Sten

Rantatontille rakentuva toinen Jämerä-kivitalo yhdistää julkisivussaan tummaa rappausta ja vaaleaa puuta. Isot ikkunapinnat takaavat sen, että merimaisemasta pääsee nauttimaan myös sisätiloista. Sisustuksessa auttaa porvoolainen sisustussuunnittelija.

12 Cabin Havsstrand

Cabin Havsstrand on yksikerroksinen muoviton Honkatalojen ekopuutalo, joka sijaitsee kauniilla merenrantatontilla. Talo on saanut inspiraationsa vuosisadan puolivälin modernismista, ja sen muotoilu on ajatonta.

13 Villa Kruunu

Lakka-kivitalon lisäksi rantatontilla on yhdistetty puusauna-vierasmaja, joka on leikkimielisesti ristitty "anopin majaksi". Talon on suunnitellut arkkitehti Virve Rosberg ja sisustuksesta vastaa Johanna Hernesniemi.

14 Talo LEDVANCE

Harjakattoisessa betonielementtitalossa hyödynnetään maksimaalisesti upea merimaisema. Harjakaton alle on rakennettu kekseliäästi lasten huoneet. Olohuoneen takka on rakennettu paikan päällä ja se nousee viiden metrin korkeuteen asti.

15 Queen's Stone

Rantaan rakennettu Kuningattarenrannan ainoa täystiilitalo on arkkitehdin itse itselleen ja vaimolleen suunnittelema koti, jota terassit suojaavat ympäri talon. Talo on rakennettu kahteen tasoon, mutta ylempi kerros on ns. selviytymiskerros.

16 Finnlog WisdomHouse

Atriumpihainen CLT-talo on persoonallinen muunnos Asuntomessuilla Tuusulassa ihastuttaneesta Hetena-talomallista. Talossa on suuret ikkunat ja terassi meren suuntaan. Sisätiloissa nähdään modernia arkkitehtuuria ja lämmintä massiivipuuta.

17 Villa Havet

Messujen kolmas Jämerä-kivitalo on selkeä ja modernilinjainen. Valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Tämä koti on rakentunut pitkälti koirien ehdoilla.

18 Villa Aurora

Kuusamo Hirsitalojen perinteinen hirsitalo ranskalaisella vivahteella on sekä ekologinen että ekonominen. Tilojen sijoittelu sekä isot ikkunat takaavat luonnon ja sisätilojen yhteyden sekä upeat, merelle avautuvat maisemat.

19 Kuningattarenhelmi

Finnlamellin kaksikerroksinen hirsitalo näyttää mereltä katsottuna aivan lyhdyltä. Tämä talo on saanut inspiraationsa edellisenä vuonna Naantalissa nähdystä Auroran Ruususta. Sisustus yhdistelee vaaleaa skandinaavisuutta tummaan puuhun.

20 Villa Havu

Omarantaiselle tontille rakennetun hirsitalon arkkitehtuuri tuo mieleen venevajat ja saariston talot. Tässä nelihenkisen perheen kodissa halutaan vaalia lomatunnelmaa myös arjen kiireissä. Upea sijainti takaa, ettei kesämökkiä tarvita erikseen.

21 Karpalo

Tämä talo toimii paitsi kotisatamana, myös työtilana, perheen ja ystävien kokoontumispaikkana sekä veneilyn ja lähimatkustamisen mahdollistajana. Valaistus on epäsuoraa, tunnelmallista ja hillittyä ulkona, isot ikkunat tarjoavat luonnonvaloa sisällä..

22 Villa Panelo

Arkkitehti Heikki Lumisen kahdelle aikuiselle suunnittelema ympäristöystävällinen ja muoviton talo on tehty Panelo puu-sandwich -elementeistä. Energiatehokkuutta lisää oma aurinkovoimala katolla. Kodin sisustuksessa pääroolissa valo ja harkittu värikkyys.

23 Jukkatalon Linnatuuli

Jukkatalon Linnatuuli on luotu kolmihenkiselle perheelle sujuvan arjen ja rentouttavan vapaa-ajan tyyssijaksi. Tunnelmallinen saunatupa ja yläkerran kylpyhuone, josta on merinäköala, tarjoavat tilaisuuden nautiskeluun oman kodin rauhassa.

24 Lilla Hygge

Dekotalon Lilla Hyggessä yhdistyvät vapaa-aika ja arki. Yläkerrasta löytyvät perheen yhteiset tilat sekä vanhempien makuuhuone. Kaiken kruunaa upea kattoterassi poreammeella.

25 Villa Kungen

Designtalon suosituin malli, Nordic Classic Käpylä 128 Plus, on isän ja pojan kompakti koti. Olohuoneesta haluttiin iso ja avara tila, joten työhuone yhdistettiin olohuoneeseen. Kaksi makuuhuonetta muutettiin yhdeksi isoksi huoneeksi.

Mediakeskus

IKEA on sisustanut Kuningattarenrannan messualueelle raikkaan ja valoisan työskentelytilan median edustajille. Sisustuksen pehmeät muodot ja luonnon läheiset värit luovat rauhoittavan tilan sekä etätyöskentelyyn että rentoutumiseen messupäivän lomassa.