Naantali 2022

Äänestä paras messukohde

Mikä kohteista oli mielestäsi paras? Mikä sisustus jäi mieleesi ja millä pihalla olivat kauneimmat kasvit?

Messuvierailun jälkeen saat sähköpostiisi linkin kävijäkyselyyn. Osallistumalla Messututkimukseen ja jättämällä yhteystietosi voit äänestää myös suosikkikohdettasi!

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2 kappaletta Deko-lehden vuosikertaa (arvo 149 €) ja 2 kappaletta TM Rakennusmaailman vuosikertaa (arvo 158 €).

Arvonnan säännöt:

  1. Arvonnan järjestäjä

Osuuskunta Suomen Asuntomessut, Pasilankatu 2, Helsinki

Jäljempänä: Järjestäjä

Yhteydenotot arvonnan järjestäjään sähköpostitse osoitteella: viestinta(at)asuntomessut.fi

  1. Osallistumisaika

Arvonta järjestetään osana Messututkimusta 15.7.-21.8.2022

  1. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat vierailleet Asuntomessuilla Naantalissa 15.7.-14.8.2022.

Arvontaan osallistutaan äänestämällä parasta taloa, sisustusta ja pihaa osana Messututkimusta. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvontaan osallistuva vastaa, että hänellä on oikeus myöntää järjestäjälle mahdolliset immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei arvontaan osallistuminen loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailuista ne henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja siihen osallistuessaan.

Osallistujan tulee tutustua arvonnan sääntöihin. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy säännöt ja arvonnan järjestäjän päätökset. Arvonnan järjestäjällä on oikeus kaikkiin arvontaa koskeviin muutoksiin.

Arvontaan ei voi osallistua Osuuskunta Suomen Asuntomessujen henkilökunta eikä Asuntomessut Naantalissa 2022 messutoimiston henkilökunta.

  1. Palkinnot

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden ja henkilötietonsa jättäneiden arvotaan 29.9.2022 mennessä kaksi Deko-lehden vuosikertaa ja kaksi TM rakennusmaailman vuosikertaa.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla välittömästi arvonnan jälkeen. Mikäli voittaja ei kuittaa voittoilmoitusta vastausviestinä viimeistään 14 vrk ilmoituksen lähettämisen jälkeen, arvotaan uusi voittaja.

Palkintojen voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

  1. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Palkinnon voittajat vapauttavat Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän äänestykseen ja arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  1. Tietosuoja

Kilpailujen järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin, ellei markkinointilupaa ole erikseen annettu arvontalomakkeen täyttämisen yhteydessä. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla tietosuojaselosteesta.