32 b. Lounatuulen Ateljeé

Lounatuulen Ateljeé on osa 21 vuokra-asunnon kiinteistöosakeyhtiöstä. Kaikissa asuntoissa on maalämpökaivot ja maaviilennys. Luonnon keskelle maisemoiduissa taloissa nautitaan lasten yhteisistä leikkipaikoista ja puulämmitteisen pihasaunan, Lounatuulen Löylyn, lämmöistä.

Lounatuulen rivitaloalue sijoittuu asuntomessualueen korkeimmalle kohdalle. Rakennukset on sijoitettu kehämäiseksi muodostelmaksi niin, että kaikista asunnoista avautuu näkymät korttelin ulkopuolelle. Samalla rakennukset muodostavat keskelleen suojaisan sisäpihan, joka mahdollistaa korttelin yhteiset toiminnot, leikin ja oleskelun. Rakennusten sijoittelulla on pyritty säästämään mahdollisimman paljon olemassa olevaa luontoa ja tuomaan luonto osaksi myös sisäpihaa.

Lounatuulen Ateljeé on suunniteltu kahdelle aikuiselle, jotka rakastavat elämää, värejä ja nauttivat kauneudesta ympärillään. Toinen on taiteilija, jolle varattu tila yläkerrassa. Alakerran työhuone on varattu puolisolle, joka välillä myös tekee töitä etänä.

Messukoti on mukana myös Huvila & Huussi Asuntomessuilla -erikoisjaksoissa, jotka nähdään Nelosella ja Ruudussa 23.8. alkaen!

Kohde-esittely

Talotyypppi: Rivi
Huoneistoala (m²): 95
Huonelukumäärä: 4h + k + p
Kerrosluku: 2
Runkomateriaali: Kivi
Julkisivumateriaali: Puu
Energiatehokkuusluokka: B
E-luku: 92

Haluatko antaa meille palautetta?

Mikä toimii, mikä ei? Ruusut ja risut ovat yhtälailla tervetulleita, joten kevennä mieltäsi ja kerro meille mistä pidit tai mistä et. Kiitos!

Tekijät

Näytteilleasettaja

TA-Yhtymä Oy

Pääsuunnittelija

Bo Wennerström/Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Rakennuttaja

TA-Yhtymä Oy

Rakennesuunnittelija

Antti Rämö/Sweco Rakennetekniikka Oy

Pihasuunnittelija

Minna Toivanen/Minna Toivanen Design

Sähkösuunnittelija

Juuso Porsanger/LP Electric Oy

LVI-suunnittelija

Markku Kenttälä/Insinööritoimisto LeVIA Oy

Piharakentaja

Turun Teollisuuden Rakentajat Oy ja Mikael Knuutila/Laarimäki Oy

Sisustussuunnittelija

Anna, Jaana ja Maria Ehrnrooth/Jean Vernet Oy

Arkkitehtisuunnittelija

Aino Lampinen/Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Tekniset tiedot

Messukodin teknisiin tietoihin pääset tutustumaan 29.6. ilmestyvästä TM Rakennusmaailmasta.

Seuraavaksi

33. Lounatuulen Löyly

Luonnon keskelle maisemoiduissa taloissa nautitaan lasten yhteisistä leikkipaikoista ja puulämmitteisen pihasaunan, Lounatuulen Löylyn, lämmöistä.

34. 1Koti IsoKoskelo

Kolmen paritalon muodostaman 1Koti IsoKoskelon asunnoissa on suojaiset katokset sekä etu- että takapihalla. Ikkunalliset saunat luovat omanlaistaan tunnelmaa ja pesutilasta pääsee viilentymään terassille.