33. Lounatuulen Löyly

Lounatuulen Löyly on 21 vuokra-asunnon muodostaman kiinteistöosakeyhtiön oma korttelisauna. Puulämmitteisestä pihasaunasta avautuvat maisemat pitkälle ympäröivään luontoon. Tontin korkeimmalla kohdalla sijaitsevalle saunarakennukselle johtava reitti on toteutettu täysin esteettömästi.

Lounatuulen rivitalokiinteistöosakeyhtiön erityispiirteenä on yhteiskäyttöön tarkoitettu erillinen saunarakennus. Saunarakennuksen terassilta sekä ikkunoista avautuu maisemat pitkälle ympäröivään luontoon. Saunaa voi käyttää eri tavoin: yhteissaunat koko korttelin kesken tai asukkaiden omat saunavuorot. Yhteinen saunarakennus mahdollistaa myös sen, ettei jokaisella asunnolla tarvitse olla omaa asuntokohtaista saunaa.

Rouhea ja luonnonläheinen sisustus on saanut inspiraationsa ympäröivästä luonnosta. Materiaalit ovat kestäviä - niin kulutukseltaan kuin tyyliltään. Puulämmitteisen saunan persoonallinen sisustus aina seinä- ja kattopaneeleita myöten on puuseppä Johannes Simosen käsialaa. Saunan katto- sekä seinäpaneelit on tehty tontilla aiemmin kasvaneista ja myrskyn kaatamista puista. Saunatuvassa voi tunnelmoida takkatulen loimutessa ja istuskella yksilöllisissä, työmaiden ylijäämäpuista tehdyissä nojatuoleissa.

Kohde-esittely

Talotyypppi: Sauna
Huoneistoala (m²): 33,5
Huonelukumäärä: tupa + sauna
Kerrosluku: 1
Runkomateriaali: Puu
Julkisivumateriaali: Puu
Energiatehokkuusluokka: B
E-luku: 92

Korttelin oma sauna

Haluatko antaa meille palautetta?

Mikä toimii, mikä ei? Ruusut ja risut ovat yhtälailla tervetulleita, joten kevennä mieltäsi ja kerro meille mistä pidit tai mistä et. Kiitos!

Tekijät

Näytteilleasettaja

TA-Yhtymä Oy

Pääsuunnittelija

Bo Wennerström/Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Rakennuttaja

TA-Yhtymä Oy

Rakennesuunnittelija

Antti Rämö/Sweco Rakennetekniikka Oy

Pihasuunnittelija

Minna Toivanen/ Minna Toivanen Design

Sähkösuunnittelija

Juuso Porsanger/LP Electric Oy

LVI-suunnittelija

Markku Kenttälä/Insinööritoimisto LeVIA Oy

Piharakentaja

Turun Teollisuuden Rakentajat Oy ja Mikael Knuutila/Laarimäki Oy

Sisustussuunnittelija

Anu Vähäkallio/TA-Yhtymä Oy

Arkkitehtisuunnittelija

Aino Lampinen/Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Tekniset tiedot

Messukodin teknisiin tietoihin pääset tutustumaan 29.6. ilmestyneestä TM Rakennusmaailmasta.

Seuraavaksi

34. 1Koti IsoKoskelo

Kolmen paritalon muodostaman 1Koti IsoKoskelon asunnoissa on suojaiset katokset sekä etu- että takapihalla. Ikkunalliset saunat luovat omanlaistaan tunnelmaa ja pesutilasta pääsee viilentymään terassille.

35. 1Koti IsoKoskelo

Kolmen paritalon muodostaman 1Koti Isokoskelon asunnoissa on suojaiset katokset sekä etu- että takapihalla. Ikkunalliset saunat luovat omanlaistaan tunnelmaa ja pesutilasta pääsee viilentymään terassille.