34. 1Koti IsoKoskelo

Kolmen paritalon muodostaman 1Koti IsoKoskelon asunnoissa on suojaiset katokset sekä etu- että takapihalla. Ikkunalliset saunat luovat omanlaistaan tunnelmaa ja pesutilasta pääsee viilentymään terassille. Modernilta verannalta on käynti pääovelle ja kodinhoitohuoneeseen. Isommissa asunnoissa on viherhuone.

Luonnonmaan upea ympäristö on ollut suuressa osassa kohteen suunnittelua. Lounaaseen aukeavat laajat ikkunapinnat tuovat luonnon osaksi arjen jokaista hetkeä. Heti sisäänkäynnin kuistille astuessa näkee talon läpi takaisin luontoon. Kokonaisuudessaan kohteen pelkistetty, linjakas muotokieli ja lämminhenkinen moderni tyyli luovat erinomaisen pohjan viihtyvyydelle ja kotoisalle asumiselle.

Suunnittelutyön tärkeimpiä lähtökohtia on ollut tehdä aikaa kestävää, kohteen ominaispiirteet huomioon ottavaa arkkitehtuuria ja toimivia, ihmisläheisiä tiloja. Avoin pohjaratkaisu luo väljyyttä asuntoon ja suuret ikkunat lisäävät tilavaikutelmaa. Pohjaratkaisu mahdollistaa soljuvan kulkemisen tilojen välillä, mikä tuo asuntoon erityistä toimivuutta.

Mukavan tunnelmallisessa kodissa sisustuksen punainen lanka on vihreä. Sisustuksessa on tuotu luonnon värit sisälle. Yhtenäinen värimaailma kulkee läpi talon. Sisustuksessa on huomioitu ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja luonnonmateriaaleja. Esimerkiksi matto ruokailuryhmän alla on tehty merestä kerätyistä muovijätteestä.

Messukoti on mukana myös Huvila & Huussi Asuntomessuilla -erikoisjaksoissa, jotka nähdään Nelosella ja Ruudussa 23.8. alkaen!

Kohde-esittely

Talotyypppi: Pari
Huoneistoala (m²): 111
Huonelukumäärä: 4h + k + s + varasto + autokatos
Kerrosluku: 1
Runkomateriaali: Puu
Julkisivumateriaali: Puu ja rappaus
Energiatehokkuusluokka: A

Haluatko antaa meille palautetta?

Mikä toimii, mikä ei? Ruusut ja risut ovat yhtälailla tervetulleita, joten kevennä mieltäsi ja kerro meille mistä pidit tai mistä et. Kiitos!

Tekijät

Näytteilleasettaja

1Koti Rakennusliike Oy

Pääsuunnittelija

Vesa Arosuo/Arosuo Arkkitehdit Oy

Rakennuttaja

1Koti Rakennusliike Oy

Rakennesuunnittelija

Tapani Laine/Talonrakennuspalvelu Tapani Laine Ky

Pihasuunnittelija

Victoria Hagman/Viva Garden

Sähkösuunnittelija

Arto Landen/Suursalon Talotekniikka Oy

LVI-suunnittelija

Jouko Alm/LVI-Insinööritoimisto ALFA Oy

Piharakentaja

Viher Inka Oy ja Antti Nyman/PEAB

Sisustussuunnittelija

Jonna Lehti/1Koti Rakennusliike Oy

Arkkitehtisuunnittelija

Vesa Arosuo/Arosuo Arkkitehdit Oy

Tekniset tiedot

Messukodin teknisiin tietoihin pääset tutustumaan 29.6. ilmestyneestä TM Rakennusmaailmasta.

Seuraavaksi

35. 1Koti IsoKoskelo

Kolmen paritalon muodostaman 1Koti Isokoskelon asunnoissa on suojaiset katokset sekä etu- että takapihalla. Ikkunalliset saunat luovat omanlaistaan tunnelmaa ja pesutilasta pääsee viilentymään terassille.