35. 1Koti IsoKoskelo

Kolmen paritalon muodostaman 1Koti IsoKoskelon asunnoissa on suojaiset katokset sekä etu- että takapihalla. Ikkunalliset saunat luovat omanlaistaan tunnelmaa ja pesutilasta pääsee viilentymään terassille. Modernilta verannalta on käynti pääovelle ja kodinhoitohuoneeseen. Isommissa asunnoissa on viherhuone. Asunnon on sisustanut Heli Virtanen.

Luonnonmaan upea ympäristö on ollut suuressa osassa kohteen suunnittelua. Lounaaseen aukeavat laajat ikkunapinnat tuovat luonnon osaksi arjen jokaista hetkeä. Heti sisäänkäynnin kuistille astuessa näkee talon läpi takaisin luontoon. Kokonaisuudessaan kohteen pelkistetty, linjakas muotokieli ja lämminhenkinen moderni tyyli luovat erinomaisen pohjan viihtyvyydelle ja kotoisalle asumiselle.

Suunnittelutyön tärkeimpiä lähtökohtia on ollut tehdä aikaa kestävää, kohteen ominaispiirteet huomioon ottavaa arkkitehtuuria ja toimivia, ihmisläheisiä tiloja. Avoin pohjaratkaisu luo väljyyttä asuntoon ja suuret ikkunat lisäävät tilavaikutelmaa. Pohjaratkaisu mahdollistaa soljuvan kulkemisen tilojen välillä, mikä tuo asuntoon erityistä toimivuutta.

Koti on suunniteltu aikuisen pariskunnan kodiksi, jossa on ripaus luksusta kauniin luonnon ympäröimänä. Sisustuksesa tavoitteena oli tuoda hotellimaista tunnelmaa ja sävykkyyttä moderniin kotiin. Pintamateriaalit ja sävymaailma ovat hienostuneet. Kokonaisuus on toteutettu järkevään hintaan. Kaunis ympäröivä luonto tulee isojen ikkunoiden kautta osaksi sisätiloja, ja ulko- ja sisätilojen sävymaailmat toimivat hienosti yhteen. Kohteen näyttävät taidevalinnat täydentävät sisustuksen tunnelman. Kylpyhuone-saunatila on tumma ja tunnelmallinen ja siinä on luksuksen tuntua.

Messukoti on mukana myös Huvila & Huussi Asuntomessuilla -erikoisjaksoissa, jotka nähdään Nelosella ja Ruudussa 23.8. alkaen!

Kohde-esittely

Talotyypppi: Pari
Huoneistoala (m²): 132
Huonelukumäärä: 5h + k + s + varasto + autokatos
Kerrosluku: 1
Runkomateriaali: Puu
Julkisivumateriaali: Puu ja rappaus
Energiatehokkuusluokka: B

Luksusta järkevään hintaan

Haluatko antaa meille palautetta?

Mikä toimii, mikä ei? Ruusut ja risut ovat yhtälailla tervetulleita, joten kevennä mieltäsi ja kerro meille mistä pidit tai mistä et. Kiitos!

Tekijät

Näytteilleasettaja

1Koti Rakennusliike Oy

Pääsuunnittelija

Vesa Arosuo/Arosuo Arkkitehdit Oy

Rakennuttaja

1Koti Rakennusliike Oy

Rakennesuunnittelija

Tapani Laine/Talonrakennuspalvelu Tapani Laine Ky

Pihasuunnittelija

Victoria Hagman/Viva Garden

Sähkösuunnittelija

Arto Landen/Suursalon Talotekniikka Oy

LVI-suunnittelija

Jouko Alm/LVI-Insinööritoimisto ALFA Oy

Piharakentaja

Viher Inka Oy ja Antti Nyman/PEAB

Sisustussuunnittelija

Heli Virtanen/Suunnittelutoimisto Iloa360 Oy

Arkkitehtisuunnittelija

Vesa Arosuo/Arosuo Arkkitehdit Oy

Tekniset tiedot

Messukodin teknisiin tietoihin pääset tutustumaan 29.6. ilmestyneestä TM Rakennusmaailmasta.