Naantali 2022

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat

Tapahtuma on avoinna päivittäin 14.8.2022 saakka klo 10.00-18.00. Lisäksi messualueella järjestetään joka torstai artisti-ilta, jolloin osa messukodeista ja muista näyttelypisteistä on avoinna vähintään klo 19 ja osa jopa klo 20 asti. Keikat alkavat päälavalla messujen satama-alueella klo 19 ja loppuvat noin klo 20.

Katso tulo-ohjeet täältä >>

Liput

Liput myydään päiväkohtaisesti ennakkoon verkkokaupasta . Huom! Ostettu lippu käy vain lippuun merkitylle päivälle. Vierailupäivän voi muuttaa 24 tuntia aikaisemmin Lippu.fi:n puhelinpalvelussa: 010 633 1063 (8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min). Lippu.fi palvelee sinua ma–la 9– 21, su 10–18.

Kun ostat lippusi verkkokaupasta, saat 1 kk digilukuoikeuden valitsemaasi (Kotiliesi, Tekniikan Maailma, Suomen Kuvalehti) lehteen! Lehtivalinnan teet lippuostoksen jälkeen tilausvahvistuksesta löytyvän linkin kautta. Lisäksi saat tilausvahvistuksen mukana kampanjalinkin, jonka myötä voit hankkia liput Emma Teatteriin etuhintaan (alennus 2 € / lippu).

Kaikki tapahtumaliput sisältävät myös pääsykoodin virtuaalisille Asuntomessuille 24/7.

Aikuisten lippu:

31 € verkossa | 32 € portilla

Alle 12-vuotiaat pääsevät maksutta sisään maksavan aikuisen seurassa.

Muut liput:

Erityisryhmät (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja invalidit) 18 € | portilla 19 €
Nuoriso (12–17-vuotiaat) ja opiskelijat 11 € | portilla 12 €
Iltapäivän tärppilippu (klo 15–18, ei voimassa torstaisin) 23 € | portilla 25 €
Pysäköintilippu 10 € | parkkialueelta 15 €

Huom! Liikkumisesteisen avustaja pääsee messuille ilmaiseksi saatettavan kanssa samalla lipulla. Avustajan tarpeen voi osoittaa EU:n vammaiskortilla tai Ystävänkortilla.
Tutustu alueen esteettömysoppaaseen

Virtuaaliset Asuntomessut 24/7

Ostamalla messulipun verkkokaupasta saat myös pääsykoodin virtuaalisille 24/7 Asuntomessuille, jossa voit tutustua suureen osaan messukodeista missä ja milloin vain! Jos et pääse tapahtumaan paikan päälle mutta haluat tutustua messukoteihin virtuaalisti jo tapahtuman aikana, voit ostaa lipun pelkästään virtuaaliin täältä.

Kausikortti:

Hanki messuille kausikortti ja vieraile tapahtumassa vaikka päivittäin! Kausikortin voit ostaa messutoimistosta ensimmäisen vierailusi yhteydessä ostettuasi ensimmäisen pääsylippusi:

  1. Hanki ensimmäinen pääsylippusi normaalisti verkkokaupastamme 30 €
  2. Mene ensimmäisen vierailun yhteydessä messutoimistoon valokuvan ja henkilöllisyystodistuksen kanssa
  3. Saat valokuvallisen henkilökohtaisen kausikortin messutoimistosta 50 € lisähintaan.

Huom! Kausikortti tarkistetaan portilla, joten sinulla tulee aina olla henkilöllisyystodistus mukana. Ensimmäisen messulipun hintaa ei vähennetä kausikortin hinnasta.

Ryhmäliput:

Ryhmien lipuista ja muusta ohjelmasta vastaa Visit Naantali. Lue lisää täältä.

Kutsu asiakkaasi Asuntomessuille

Asuntomessu-liput ovat kiva ja helppo tapa muistaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi ja muita sidosryhmiä. Lue lisää täältä>>

Lahjoita Itämeren suojeluun messulipun oston yhteydessä

Yksi maailman saastuneimmista meristä, Itämeri, voidaan vielä pelastaa, kun toimimme yhdessä nyt heti.

Asuntomessujen yhteistyökumppani John Nurmisen Säätiö on tänä vuonna 2022 toiminut Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi jo 30 vuotta. Tue sinäkin Säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville!

Lisää lipun hintaan haluamasi summa, jonka tilitämme lyhentymättömänä John Nurmisen Säätiön toimintaan Itämeren pelastamiseksi ja merikulttuurin vaalimiseksi.

Koirat alueella

Koirat ovat tervetulleita messualueelle, mutta messukoteihin ei koiran kanssa pääse.