Naantali 2022

Liput ja aukioloajat

Liput

Liput ostetaan päiväkohtaisesti. Huom! Ostettu lippu käy vain lippuun merkitylle päivälle. Vierailupäivän voi muuttaa 24 tuntia aikaisemmin Lippu.fi:n puhelinpalvelussa: 010 633 1063 (8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min). Lippu.fi palvelee sinua ma–la 9– 21, su 10–18.

Kun ostat lippusi verkkokaupasta, saat 1 kk digilukuoikeuden valitsemaasi (Kotiliesi, TM Rakennusmaailma, Suomen Kuvalehti) lehteen! Lehtivalinnan teet lippuostoksen jälkeen tilausvahvistuksesta löytyvän linkin kautta.

Aikuisten lippu:

30 € verkossa | 32 € portilla

Alle 12-vuotiaat pääsevät maksutta sisään maksavan aikuisen seurassa.

Muut liput:

Erityisryhmät (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja invalidit) 18 € | Nuoriso (12–17-vuotiaat) ja opiskelijat 11 € | Iltapäivän tärppilippu (klo 15–18, ei voimassa torstaisin) 23 € | Pysäköintilippu 10 €

Huom! Liikkumisesteisen avustaja pääsee messuille ilmaiseksi saatettavan kanssa samalla lipulla. Avustajan tarpeen voi osoittaa EU:n vammaiskortilla tai Ystävänkortilla.

Kausikortti

Hanki messuille kausikortti ja vieraile tapahtumassa vaikka päivittäin! Kausikortin saat messutoimistosta ensimmäisen vierailusi yhteydessä:

  1. Hanki ensimmäinen pääsylippusi normaalisti verkkokaupastamme
  2. Mene ensimmmessutoimistoon valokuvan ja henkilöllisyystodistuksen kanssa
  3. Saat valokuvallisen henkilökohtaisen kausikortin sieltä hintaan 50 €

Huom! Kausikortti tarkistetaan portilla ja sinulla tulee aina olla henkilöllisyystodistus mukana.

Lahjoita Itämeren suojeluun messulipun oston yhteydessä

Yksi maailman saastuneimmista meristä, Itämeri, voidaan vielä pelastaa, kun toimimme yhdessä nyt heti.

Asuntomessujen yhteistyökumppani John Nurmisen Säätiö on tänä vuonna 2022 toiminut Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi jo 30 vuotta. Tue sinäkin Säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville!

Lisää lipun hintaan haluamasi summa, jonka tilitämme lyhentymättömänä John Nurmisen Säätiön toimintaan Itämeren pelastamiseksi ja merikulttuurin vaalimiseksi.

Ryhmäliput:

Ryhmien lipuista ja muusta ohjelmasta vastaa Visit Naantali. Lue lisää täältä >>

Kutsu asiakkaasi Asuntomessuille

Asuntomessu-liput ovat kiva ja helppo tapa muistaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi ja muita sidosryhmiä. Lue lisää täältä>>

Aukioloajat

Messut ovat auki päivittäin klo 10–18, paitsi artisti-iltoina torstaisin, jolloin alueen portit sulkeutuvat vasta klo 20.30.

Katso tulo-ohjeet täältä >>

Koirat alueella

Koirat ovat tervetulleita messualueelle, mutta messukoteihin ei koiran kanssa pääse.