Naantali 2022

Liput ja aukioloajat

Liput

Liput ostetaan päiväkohtaisesti. Huom! Ostettu lippu käy vain lippuun merkitylle päivälle. Vierailupäivän voi muuttaa 24 tuntia aikaisemmin Lippu.fi:n puhelinpalvelussa: 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm). Lippu.fi palvelee sinua ma–la 9– 21, su 10–18.

Aikuisten lippu:

24 € 31.5. asti | 27 € 30.6. asti | 30 € 1.7. alkaen verkossa | 32 € portilla

Alle 12-vuotiaat pääsevät maksutta sisään maksavan aikuisen seurassa.

Muut liput:

Erityisryhmät (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja invalidit) 18 € | Nuoriso (12–17-vuotiaat) ja opiskelijat 11 € | Iltapäivän tärppilippu (klo 15–18, ei voimassa torstaisin) 23 € | Pysäköintilippu 10 €

Huom! Liikkumisesteisen avustaja pääsee messuille ilmaiseksi saatettavan kanssa samalla lipulla. Avustajan tarpeen voi osoittaa EU:n vammaiskortilla tai Ystävänkortilla.

Lahjoita Itämeren suojeluun messulipun oston yhteydessä

Yksi maailman saastuneimmista meristä, Itämeri, voidaan vielä pelastaa, kun toimimme yhdessä nyt heti.

Asuntomessujen yhteistyökumppani John Nurmisen Säätiö on tänä vuonna 2022 toiminut Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi jo 30 vuotta. Tue sinäkin Säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville!

Lisää lipun hintaan haluamasi summa, jonka tilitämme lyhentymättömänä John Nurmisen Säätiön toimintaan Itämeren pelastamiseksi ja merikulttuurin vaalimiseksi.

Ryhmäliput:

Ryhmien lipuista ja muusta ohjelmasta vastaa Visit Naantali. Lue lisää täältä >>

Kutsu asiakkaasi Asuntomessuille

Asuntomessu-liput ovat kiva ja helppo tapa muistaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi ja muita sidosryhmiä. Lue lisää täältä>>

Aukioloajat

Messut ovat auki päivittäin klo 10–18, paitsi artisti-iltoina torstaisin, jolloin alueen portit sulkeutuvat vasta klo 20.30.

Katso tulo-ohjeet täältä >>