Naantali 2022

Messualue Lounatuuli

Dronekuva

Naantalin asuntomessualue Lounatuuli sijaitsee luonnonkauniilla Luonnonmaan saarella, joka on kasvava ja kehittyvä asuinalue. Lounatuulessa asut lähellä arjen ja hyvinvoinnin palveluja, noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Takapihallasi sinua tervehtii merellinen tuulahdus ja metsäinen kallioluonto.

Lounatuuli rakentuu Matalahden rantaan, johon kunnostetaan venereitti. Rantaan rakentuu tunnelmallinen venesatama sekä rantapuisto. Lisäksi alueelle tulee paljon viheralueita ja viehättävä leikkipuisto vanhojen hedelmäpuiden alle. Saaristoluonnon ja kalliomaaston huomioiminen ovat olleet alueen suunnittelijalla kaavoitusarkkitehti Oscu Uurasmaalla keskeisenä lähtökohtana.

Rantapuisto-kuva-verkkosivuille

Arkkitehtitoimisto Sabelström Arkitektkontor Oy:n havainnekuva Lounatuulen rannasta.

Lounatuulen läheisyydessä sijaitsee Kultaranta Resort golf-kenttineen ja hyvinvointipalveluineen. Lisäksi alueen läheisyyteen valmistuu päiväkoti ja koulu. Pikku Kipparin K-kauppa palvelee alueen tulevia asukkaita ja saarella vierailevia.

Lounatuuli on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa yhdistyvät viihtyisän ja huolettoman asumisen elementit. Täällä hidastetaan vauhtia ja nautitaan elämästä!