Naantali 2022

Naantalin nähtävyydet, herkuttelupaikat ja majoitukset

Naantali on Pohjolan Portofino

Ihastu Suomen lomapääkaupunkiin!

Asuntomessualue on vain kivenheiton päässä Naantalin ainutlaatuisesta vanhasta kaupungista ja alueen huomattavimmista nähtävyyksistä. Yhdistä Asuntomessuvierailuusi tutustuminen Naantaliin, jonka vanhan kaupungin ja vierasvenesataman miljöö hurmaa välimerellisellä tunnelmallaan. Seikkaile vanhan puutalokaupungin kapeilla kujilla, pysähdy ostoksille persoonallisiin putiikkeihin ja nautiskele pitkän kaavan kautta ravintoloiden herkkujen äärellä.

Koe Naantalin parhaat palat

Naantalissa ei tekemisestä ole pulaa. Sisällytä vierailuusi ainakin käynti Suomen presidentin kesäresidenssin tarinoita, historiaa, kukkaistutuksia ja taidetta pullollaan olevaan Kultarannan puutarhaan. Ainutlaatuisen puutarhakaunottaren ohella Naantalissa järjestetään opastettuja kierroksia myös vanhassa kaupungissa ja luostariaikaisessa kirkossa. Kiehtovasta paikallishistoriasta kiinnostuneille Naantalin museo ja taiteilijakoti Casa Haartman ovat vierailun arvoisia käyntikohteita kuten myös Askaisissa sijaitseva Louhisaaren kartanolinna, joka tunnetaan Marsalkka Mannerheimin syntymäkotina. Pienet ja suuret muumifanit pääsevät irtautumaan arjesta Naantalin ihastuttavassa Muumimaailmassa.

Osallistu tapahtumiin ja sukella saaristoon

Naantali on myös tapahtumien kaupunki. Tutustu värikkääseen tapahtumakalenteriin ja yhdistä asuntomessukäyntiisi vaikkapa Naantalin legendaariset Unikeonpäivät 25.-27.7.

Aktiivilomailijan kannattaa vuokrata pyörä ja pyrähtää Naantalin saaristopitäjiin tai jopa saariston kuuluisille rengasreiteille. Mikäli rauhallisempi meno kiinnostaa nouse aidon Höyrylaiva s/s Ukkopekan kyytiin ja keinuttele sen kyydissä Turun ihmeiden äärelle. Anna merituulen kutitella ja nauti saariston leppoisasta sykkeestä!

Muista varata majoitus ennakkoon

Naantalissa ja sen lähiympäristössä riittää tekemistä useammaksikin päiväksi, joten mikset jäisi yöksi Naantalin syleilyyn? Vaihtoehtoja on tarjolla täyden palvelun kylpylähotellista sympaattisiin aamiaismajoituskohteisiin vanhassa kaupungissa tai käytännöllisiin huoneistokohteisiin. Majoitusvaihtoehtoja löydät Visit Naantalin verkkosivuilta.

Majoitu etuhintaan!

Majoitus Naantalissa kannattaa varata hyvissä ajoin. Saat 20 prosentin alennuksen päivän hinnasta sekä Naantalin, että Ruissalon kylpylässä, kun varaat majoituksesi 31.5. mennessä.

Alennuksen ehdot

Alennetut hinnat koskevat majoituksia 15.7.–15.8. Tee varauksesi 31.5.2022 mennessä suoraan kylpylän sivuilla ja käytä koodia PROASUNTO

Majoitus maksetaan varauksen yhteydessä. Varauksen voi siirtää, mutta ei perua.

Huom! Erikoishintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä eli toimia kannattaa pian!