Naantali 2022

Ryhmille

Tulo-ohjeet

Ryhmäbussit ajavat messuporteille saakka.

Bussien pysäköinti tapahtuu Luolalan messuparkissa, josta kuljettaja voi tulla messubussilla alueelle. Kuljettajille on ilmainen sisäänpääsy.

Lisää vierailuusi oheisohjelmaa Naantalissa!

Naantali on ryhmien suosikkikohde. Ohjelmalliset ryhmäretket Asuntomessuille ja Naantaliin tilataan Visit Naantalin ryhmäpalvelun kautta. Tutustu Asuntomessut ryhmille -infosivuun, jolla olevan lomakkeen avulla voit ilmoittaa ryhmäsi Asuntomessuille.

Visit Naantalin kautta tilaat myös kätevästi kaikki muut palvelut ryhmällesi Naantalin, Turun ja saariston alueella. Pyydä tarjoushintaa ryhmämajoituksesta sekä -ruokailuista ja huipenna ryhmäretki myös muulla Naantali-aiheisella ohjelmalla. Ryhmien retkiin on helposti yhdistettävissä opastetut kävelykierrokset ja teemakierrokset Kultarannan puutarhassa, Louhisaaren kartanolinnassa, Naantalin vanhassa kaupungissa ja luostariaikaisessa kirkossa.

Visit Naantalin verkkosivuilla on runsaasti esimerkkejä mielenkiintoisista ryhmäretkimahdollisuuksista Naantalissa ja lähialueella. Tutustu mitä monipuolinen saaristokaupunki tarjoaa ja kysy lisää ohjelmavaihtoehtoja sekä räätälöity tarjous ryhmällesi Visit Naantalista!

TOP5 ryhmäretkivinkkiä – kurkkaa ainakin nämä!

Asuntomessuretki ryhmille majoituksella
Presidenttiparin jalanjäljissä, sisältää Kultarannan puutarhan ja Louhisaaren kartanolinnan kierrokset.
Vanha Naantali opastettuna ja lounas höyrylaivan salongissa
Päiväretki pienelle rengastielle ja Seilin saarelle
Retki Emma Teatterin kesäkomedian pyörteisiin