Naantali 2022

Tulo-ohjeet

Julkisilla

Suosittelemme ensisijaisesti saapumaan messualueelle julkisilla kulkuneuvoilla. Turusta ja Raisiosta tulevat Turun seudun joukkoliikenteen Föli-bussit 6 ja 7 ajavat messujen aukioloaikoina messuportille saakka. Linjoja ajetaan päästöttömillä sähköbusseilla. Myös Naantalin saaristosta tuleva linja N2 ajaa Särkänsalmentietä pitkin ja kävelymatka pysäkiltä messuportille on alle puoli kilometriä. Fölin liikenteessä voit maksaa Fölin matkakorteilla tai pankkikortin lähimaksulla, lipun voit ostaa myös Föli-sovelluksesta etukäteen. Hinnat ovat normaalit Föli-liikenteen hinnat eli esimerkiksi aikuisen kertalippu maksaa 3 euroa ja alle 15-vuotiaan lapsen 1,50 euroa. Alle 7-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan matkustajan tai lasta lastenvaunuissa kuljettavan mukana. Huom! Käteisellä maksettaessa aikuisten lippu 4 € ja lastenlippu 2 €. Kaikki linjojen 6 ja 7 vuorot ajetaan messuportille aukioloaikoina, eli bussi tulee ja lähtee noin 10 minuutin välein. Messualueelle on helppo saapua myös pyörällä. Naantalin keskustasta matkaa messualueelle on noin neljä kilometriä. Pyöräparkki löytyy messuportin läheisyydestä.

Vesibussilla

Turusta lähtee aamuisin vesibussi Naantaliin ja Asuntomessualueelle. Päivän aikana vesibussi liikennöi Naantalin satama-alueen ja messualueen välillä. Voit ostaa vesibussimatkan messulipun oston yhteydessä verkkokaupastamme. Vesibussiliput tulevat näkyviin siinä vaiheessa, kun siirrät messulippusi ostoskoriin. Jos olet jo ostanut messulipun, mutta haluaisitkin ostaa myös vesibussimatkan, pääset ostamaan matkan täältä. Huom! Matalahden messurantaan ei ole pääsyä omalla veneellä! Rannan satama on vain venemessujen ja vesibussin käytössä!

Taksilla ja liikkumisesteisen pysäköintitunnuksilla

Navigaattoriin osoitteeksi Lounatuuli 3, Naantali. Mikä navigaattori ei tunnista osoitetta, voi käyttää myös osoitetta Särkänsalmentie, Naantali ja seurata Asuntomessujen opasteita.

Asuntomessujen kumppani on Menevä-taksi. Menevä-taksin tilaaminen on aina ilmaista ja ennakkotilauksista ei veloiteta lisämaksua. Taksin voit tilata soittamalla: 0800 02120, Menevä-sovelluksella tai suoraan tästä ennakkotilauksena ilman lisäkuluja.

Omalla autolla

Yksityisautojen pysäköinti sijaitsee Luolalassa. Laita navigaattoriin osoitteeksi Viestitie Naantali. Pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus messualueelle ja takaisin. Bussit kulkevat non-stop ja kuljetus kuuluu pysäköinnin hintaan. Pysäköinti maksaa 10 euroa, kun sen ostaa etukäteen verkkokaupasta tai messutoimistosta, paikan päällä maksettuna hinta on 15 euroa.