Naantali 2022

Tulo-ohjeet

Julkisilla

Suosittelemme ensisijaisesti saapumaan messualueelle julkisilla kulkuneuvoilla. Turusta ja Raisiosta tulevat Turun seudun joukkoliikenteen Föli-bussit 6 ja 7Avautuu uuteen ikkunaan ajavat messujen aukioloaikoina messuportille saakka. Linjoja ajetaan päästöttömillä sähköbusseilla. Myös Naantalin saaristosta tuleva linja N2 ajaa Särkänsalmentietä pitkin ja kävelymatka pysäkiltä messuportille on alle puoli kilometriä. FölinAvautuu uuteen ikkunaan liikenteessä voit maksaa Fölin matkakorteilla tai pankkikortin lähimaksulla, lipun voit ostaa myös Föli-sovelluksesta etukäteen. Hinnat ovat normaalit Föli-liikenteen hinnat eli esimerkiksi aikuisen kertalippu maksaa 3 euroa ja alle 15-vuotiaan lapsen 1,50 euroa. Alle 7-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan matkustajan tai lasta lastenvaunuissa kuljettavan mukana. Huom! Käteisellä maksettaessa aikuisten lippu 4 € ja lastenlippu 2 €. Kaikki linjojen 6 ja 7 vuorot ajetaan messuportille aukioloaikoina, eli bussi tulee ja lähtee noin 10 minuutin välein. Katso tästä vielä tarkat aikataulut.

Messualueelle on helppo saapua myös pyörällä. Naantalin keskustasta matkaa messualueelle on noin neljä kilometriä. Pyöräparkki löytyy messuportin läheisyydestä. Huom! Matalahden messurantaan ei ole pääsyä omalla veneellä! Rannan satama on vain venemessujen käytössä!

Omalla autolla

Yksityisautojen pysäköinti sijaitsee Luolalassa. Laita navigaattoriin osoitteeksi Viestitie Naantali. Pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus messualueelle ja takaisin. Bussit kulkevat tihein väliajoin ja kuljetus kuuluu pysäköinnin hintaan. Aamun ensimmäinen bussi kohti messualuetta lähtee klo 9.30. Huom! Messualueen lähistöllä on voimassa aluepysäköintikielto! Pysäköinti maksaa 10 euroa, kun sen ostaa etukäteen verkkokaupastaAvautuu uuteen ikkunaan tai messutoimistosta, paikan päällä maksettuna hinta on 15 euroa.

Taksilla ja liikkumisesteisen pysäköintitunnuksilla

Navigaattoriin osoitteeksi Lounatuuli 3, Naantali. Mikäli navigaattori ei tunnista osoitetta, voi käyttää myös osoitetta Särkänsalmentie 100, Naantali ja seurata Asuntomessujen opasteita. Huom. liikkumisesteisen pysäköinti alueella on maksuton. Asuntomessualueen esteettömyyskartoitukseen voi tutustua tästäAvautuu uuteen ikkunaan.

Asuntomessujen kumppani on Menevä-taksiAvautuu uuteen ikkunaan. Menevä-taksin tilaaminen on aina ilmaista ja ennakkotilauksista ei veloiteta lisämaksua. Taksin voit tilata soittamalla: 0800 02120, Menevä-sovelluksella tai suoraan tästä ennakkotilauksena ilman lisäkuluja.