Naantali 2022

Yhteistyömahdollisuudet yrityksille

Asuntomessuvierailu kuuluu kesään. Liput Asuntomessuilla ovat helppo tapa muistaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi tai muita sidosryhmiä.

Varmista näkyvyytesi kesän suurimmassa yleisötapahtumassa Alalla toimivat yritykset voivat tarjota palveluitaan yksityisille rakentajille. Naantalissa kohteet ovat loppusuoralla, mutta Loviisassa ja Keravalla rakentaminen on parhaillaan käynnistymässä.

Naantalissa voit kysyä yhteistyömahdollisuuksista ja mahdollisesti jäljellä olevista ulkonäyttelypaikoista ja näyttelyteltan paikoista Ari Virralta.

Ari Virta

asiakkuusjohtaja, puh. 0400 438 623
ari.virta@asuntomessut.fi

Ilmoittaudu mukaan venemessuille!

Venemessut Asuntomessuilla järjestää Active Expo Oy. Lisätietoja venemessut-tapahtumasta: Tuomas Levanto, puh. 040 413 4143.

Tilaa messuaikainen uutiskirje

Uutiskirjeessä muistutetaan ajankohtaisista asioista kuten kulku- ja pysäköintilupien tilaamisesta, taukotiloista, ruokailumahdollisuuksista jne.

Jos rakennat messualueelle, tai olet jonkun messuilla mukana olevan yrityksen palveluksessa, liity uutiskirjeen tilaajiin ja pysyt ajan tasalla. Uutiskirjeitä lähetetään kesäkuusta elokuun puoliväliin asti.