1 SNUGG Studio

Kodinomaista loma-asumista loft-henkisessä Airbnb-kohteessa. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla Loviisan keskustan ja sataman läheisyydessä, jossa myös lyhytaikaiselle asumiselle on kysyntää. Asunto soveltuu hyvin kakkosasunnoksi tai lyhytaikaiseen kodinomaiseen loma-asumiseen. Pieni hyvän kahvin innoittama sisustus ja hotellimainen luksus saa mielen rentoutumaan. Asunto sijaitsee kerrostalossa, joka on todellinen puurakentamisen taidonnäyte. As Oy Loviisan Lippulaivassa on yhteensä 33 asuntoa, joista 26 kappaletta on Loviisan Asunnot Oy:n vuokra-asuntoja.

SNUGG tekee asunnoista koteja. Sisustuksessa on pyritty kodinomaiseen hotellityyliin valitsemalla laadukkaita materiaaleja loft-henkisestä väripaletista hyvän kahvin innoittamana. Toteutus on on tehty kuitenkin rennolla otteella. Asunnossa on tarkoitus viihtyä pienen luksuksen ja hyvän kahvin äärellä.

Saarekekorkuinen ruokapöytä on Keski-Euroopassa kasvavan trendin mukainen ja modernit puuhuonekalut on valmistettu kierrätetystä tiikistä.

Kohteen esteettömyys

Kerrostalokohde asuinrakennuksen toisessa kerroksessa. Asuinrakennukseen johtaa noin 10 m kivetty luiska, joka on kaltevuudeltaan alle 6 %. Ulko-oven kynnys on alle 2 cm. Kerrokseen kuljetaan esteettömästi hissillä. Kohteen sisäänkäynnin oviaukko on 90 cm ja kynnys alle 2 cm. Sisällä ei ole kaluisteiden takia riittävää halkaisijaltaan 150 cm kääntymistilaa. Poistuminen sisääntulon kautta.

Kohde-esittely

Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneistoala (m²): 36,5
Huonelukumäärä: 1 h + k
Kerrosluku: 1
Runkomateriaali: CLT
Julkisivumateriaali: Julkisivupaneeli
Energiatehokkuusluokka: A
Tontin pinta-ala (m²): 3721

Kodinomaista loma-asumista

Haluatko antaa meille palautetta?

Mikä toimii, mikä ei? Ruusut ja risut ovat yhtälailla tervetulleita, joten kevennä mieltäsi ja kerro meille mistä pidit tai mistä et. Kiitos!

Tekijät

Näytteilleasettaja

SNUGG

Rakennuttaja

Cubesta Oy

Pääsuunnittelija

Antti Heikkilä / Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy

Rakennesuunnittelija

Jukka Pulkkinen / BD-Con Oy

Pihasuunnittelija

Outi Tuomivaara

Sähkösuunnittelija

Janne Yliriesto / Insinööritoimisto Palosaari Oy

LVI-suunnittelija

Jarkko Repo / Plan-Air Oy

Piharakentaja

Viherkuutio Oy

Sisustussuunnittelija

Hanna Gerrits ja Tiina Salmelainen / SNUGG

Arkkitehtisuunnittelija

Antti Heikkilä / Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy

Tekniset tiedot

Messukodin teknisiin tietoihin pääset tutustumaan 28.6. ilmestyneestä TM Rakennusmaailmasta.

Seuraavaksi

2 SNUGG Home

Lämminhenkinen kotoisa koti, jossa on hyvä rentoutua hektisen elämän vastapainona. Kotiin toivottiin luonnonläheistä harmonista tunnelmaa, sekä satsattiin eettisesti ja aikaa kestäviin laadukkaisiin kalusteisiin.

3 Kannustalon Iso Maininki

Huoneisto on suunniteltu kuvitteelliselle perheelle, jolla on teini-ikää lähestyvä tytär. Paritalon viereisessä huoneistossa asuu perheen isoäiti - talossa toteutuu mukavasti kahden sukupolven yhteisasuminen.