2 SNUGG Home

Lämminhenkinen kotoisa koti, jossa on hyvä rentoutua hektisen elämän vastapainona. Kotiin toivottiin luonnonläheistä harmonista tunnelmaa, sekä satsattiin eettisesti ja aikaa kestäviin laadukkaisiin kalusteisiin. Asunto sijaitsee kerrostalossa, joka on todellinen puurakentamisen taidonnäyte. As Oy Loviisan Lippulaivan asukkaiden arki on huoletonta ja täynnä mahdollisuuksia. Venepaikka löytyy Loviisanlahden laiturista, kävellen pääsee nauttimaan kaupungin palveluista ja etätyöskentelyä varten löytyy oma tila talon ylimmästä kerroksesta.

SNUGG Home on suunniteltu aikuisen naisen lämpimän kotoisaksi kotipesäksi. Mielenkiintoiset yksityiskohdat sisustuksessa piristävät tilan yleisilmettä.

SNUGG tekee asunnoista koteja. Sisustuksessa on pyritty luomaan yksilöllinen kaunis koti harmonisen luonnonläheisen tyylin ystävälle.

Modernit puuhuonekalut on tehty kierrätetystä tiikistä, minkä lisäksi tiikkipuun oksista on tehty penkit ja jakkarat.

Kohteen esteettömyys

Kerrostalokohde asuinrakennuksen toisessa kerroksessa. Asuinrakennukseen johtaa noin 10 m kivetty luiska, joka on kaltevuudeltaan alle 6 %. Ulko-oven kynnys on alle 2 cm. Kerrokseen kuljetaan esteettömästi hissillä. Kohteen sisäänkäynnin oviaukko on 90 cm ja kynnys alle 2 cm. Poistuminen on sisääntulon kautta.

Kohde-esittely

Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneistoala (m²): 52,5 Huonelukumäärä: 1 h + k Kerrosluku: 1
Runkomateriaali: Puu Julkisivumateriaali: Julkisivupaneeli
Energiatehokkuusluokka: A
Tontin pinta-ala (m²): 3721

Lämminhenkinen kotoisa koti

Haluatko antaa meille palautetta?

Mikä toimii, mikä ei? Ruusut ja risut ovat yhtälailla tervetulleita, joten kevennä mieltäsi ja kerro meille mistä pidit tai mistä et. Kiitos!

Tekijät

Näytteilleasettaja

SNUGG

Rakennuttaja

Cubesta Oy

Pääsuunnittelija

Antti Heikkilä / Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy

Rakennesuunnittelija

Jukka Pulkkinen / BD-Con Oy

Pihasuunnittelija

Outi Tuomivaara

Sähkösuunnittelija

Janne Yliriesto / Insinööritoimisto Palosaari Oy

LVI-suunnittelija

Jarkko Repo / Plan-Air Oy

Piharakentaja

Viherkuutio Oy

Sisustussuunnittelija

Hanna Gerrits ja Tiina Salmelainen / SNUGG

Arkkitehtisuunnittelija

Antti Heikkilä / Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy

Tekniset tiedot

Messukodin teknisiin tietoihin pääset tutustumaan 28.6. ilmestyneestä TM Rakennusmaailmasta.

Seuraavaksi

3 Kannustalon Iso Maininki

Huoneisto on suunniteltu kuvitteelliselle perheelle, jolla on teini-ikää lähestyvä tytär. Paritalon viereisessä huoneistossa asuu perheen isoäiti - talossa toteutuu mukavasti kahden sukupolven yhteisasuminen.

4 Kannustalon Pikku Maininki

Huoneistossa asuu viereisen asunnon perheen isoäiti, paritalossa toteutuu mukavasti kahden sukupolven yhteisasuminen. Sisustussuunnittelija Anne Melender on luonut sisustuksen Kannustalolle ominaiseen kodikkaaseen ja ajattomaan tyyliin.