Loviisa 2023

Liikuntarajoitteisille

Esteettömyysopas

Voit tutustua Kuningattarenrannan esteettömyysoppaaseen täällä. Esteettömyysoppaasta löydät alueen yleisen esteettömyyskartoituksen sekä kohdekohtaisia tietoja.

Kohdekohtaisiin esteettömyystietoihin voit tutustua myös virtuaalisilla Asuntomessuilla sekä sovelluksessa, kun olet kirjautuneena sisään ja syöttänyt koodin, jonka saat ostettuasi pääsylipun verkossa.

Saapuminen

Esteetön kulkeminen alueelle tapahtuu pääporttien kautta. Kuningattarenrannan ja historiallisen alakaupungin yhdistävä kelluva kävelysilta eli Kruununsilta ei ole esteetön. Sillan alakaupungin päässä on kapea automaattiportti alueelle (aluekartassa merkintä 'sivuportti'), josta pääsee kulkemaan vain kävellen. Pyöröportista ei pääse kulkemaan esimerkiksi lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa.

Automaattiportista kulkemiseen tarvitset verkkokaupasta ostetun messulipun. Automaattiportin yhteydessä ei ole lipunmyyntipistettä.

Taksilla ja liikkumisesteisen pysäköintitunnuksilla

Maksuttoman invapysäköinnin osoite on Saaristotie 1. Myös taksit ajavat osoitteeseen Saaristotie 1, joka sijaitsee messuporttien vieressä.