Loviisa 2023

Liput ja aukioloajat

Asuntomessut järjestetään Loviisan Kuningattarenrannassa 7.7.–6.8.2023.

Aukioloajat

Tapahtuma on avoinna päivittäin klo 10.00–18.00.
Torstaisin artisti-iltoina alue on auki klo 20.30 asti ja kohteet klo 20 asti. Lisätietoa artisti-illoista ja esiintyjistä löydät täältä.

Liput

Liput voit ostaa helposti verkkokaupasta. Liput myydään päiväkohtaisesti ja kaikki verkkokaupasta ostetut liput sisältävät pääsykoodin virtuaalisille Asuntomessuille sekä Asuntomessut-mobiilisovellukseen, joissa pääset tutustumaan messukoteihin jo ennen messuvierailua. Verkkokaupasta ostettu lippu on myös edullisempi kuin portilta ostettu lippu. Tarkemmat lippukohtaiset hinnat näet alta. Lippuja on saatavilla päivittäin rajallinen määrä ja lippu oikeuttaa kertasisäänpääsyyn alueelle. Poikkeuksena on torstain artisti-illat, jolloin halukkaille jaetaan ranneke infopisteellä, joten välissä poistuminen kyseisen päivän aikana on mahdollista. Huomaathan, että rannekkeella sisäänpääsy on vain pääportin kautta.

Verkkokaupasta ostettavien lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun, lisäksi verkkokauppaostosta veloitetaan 1 € tilausmaksu / tilaus. Jos haluat liput toimitettavan muutoin kuin PDF- tai mobiililippuna, lisätään tilaukseen myös toimitusmaksu, jonka suuruus riippuu toimitustavasta.

Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta sisään maksavan aikuisen seurassa.

Pysäköintilippu kannattaa ostaa verkkokaupasta samalla, kun ostat messulippusi. Tarvittaessa voit ostaa pysäköinnin myös erikseen. Huomaathan kuitenkin, että ostaessasi pysäköinnin erikseen lisätään tähän ostoon verkkokaupan tilausmaksu 1 € / tilaus. Näin ollen suosittelemme hankkimaan pysäköintilipun yhtaikaa messulippujen kanssa.

Mikäli verkkokaupasta lipun ostaminen ei ole sinulle mahdollista, voit tällöin ostaa lipun pääportilta (sivuportilla ei ole lipunmyyntiä). Pääportilta ostettu lippu sisältää ainoastaan sisäänpääsyn alueelle.

Liikkumisesteisen avustaja pääsee messuille ilmaiseksi saatettavan kanssa samalla lipulla. Avustajan tarpeen voi osoittaa EU:n vammaiskortilla tai Ystävänkortilla.

Lipunmyynnin asiakaspalvelu

Lippuihin liittyvissä kysymyksissä palvelee lippu.fi.

Lippuhinnat

Aikuiset

30 € | 33 € pääportilla

Erityisryhmät (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja invalidit)

18 € | 20 € pääportilla

Nuoriso (12–17-vuotiaat) ja opiskelijat

11 € | 12 € pääportilla

Iltapäivän tärppilippu

Klo 15–18, ei voimassa torstaisin.
23 € | 26 € pääportilla

Kimppalippu (4 hlö)

112 € | 128 € pääportilla

Pysäköintilippu

11 € | 15 € paikan päältä pysäköintialueella
Jos et ostanut pysäköintilippua samaan aikaan messulipun kanssa, voit ostaa pysäköinnin erikseen. Huomaathan kuitenkin, että ostaessasi pysäköinnin erikseen lisätään tähän ostoon verkkokaupan tilausmaksu 1 € / tilaus. Näin ollen suosittelemme hankkimaan pysäköintilipun yhtaikaa messulippujen kanssa.

Kausikortti

55 € (ei sisällä ensimmäistä pääsylippua) | 88 € (sisältäen ensimmäisen sisäänpääsyn) | Myynnissä vain pääportilla

Hanki Asuntomessuille kausikortti ja näe kaikki artisti-iltojen esiintyjät, tai vieraile alueella vaikka päivittäin! Kausikortin voit ostaa pääportilta ensimmäisen vierailusi yhteydessä. Ostamalla ensimmäisen pääsylippusi verkosta saat koodin, jolla pääset kirjautumaan virtuaalisille Asuntomessuille sekä Asuntomessut-mobiilisovellukseen. Tällöin kausikortin hinta on 55 €. Ensimmäisen pääsylipun voi ostaa myös pääportilla kausikortin kanssa, jolloin yhteishinta on 88 €.
Kausikortti on henkilökohtainen, joten otathan kuvallisen henkilötodistuksen mukaan kausikortin ostamista varten. Kausikortti tarkastetaan sekä pää- että sivuportilla sisääntulon yhteydessä, varauduthan siis todistamaan henkilöllisyytesi.

Ryhmäliput

Ryhmien lipuista ja muusta ohjelmasta vastaa Loviisan kaupunki. Lue lisää täältä.

Kutsu asiakkaasi Asuntomessuille!

Liput Asuntomessuille on kiva ja helppo tapa muistaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi ja muita sidosryhmiä. Kesäinen Loviisa hurmaa kävijänsä ja messuilla viihtyvät kaikki. Lue lisää täältä.

Tilaamalla Asuntomessujen uutiskirjeen saat sähköpostiisi tiedot uusimmista uutisista!