Loviisa 2023

Tutustu näytteilleasettajiin

Kastelli-talot
Perinteisiä puurunkoisia taloja ja painumattomasta hirrestä valmistettuja hirsikoteja. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto.

Saunum / Sauna Air
Kaikkien aikojen edistynein saunaratkaisu – Saunum luo saunasta aivan uudenlaisen mielikuvan. Monet saunomiseen liittyvät puutteet on poistettu ja parhaan saunanautinnon tarjoavia ominaisuuksia on paranneltu. Tule tutustumaan erilaisiin Saunum-laitteisiin, jotka olemme kehittäneet ja löydämme niistä sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Näytteilleasettajat ulkoalueella

Maisemasauna Oy
Uusi nautinto – Maisemasauna 360 asteen näköalalla! Ainutlaatuisessa Maisemasaunassa nautit elämyksistä kuin paljussa, mutta ilman vaivaa, hyttysiä ja hidasta lämpiämistä. Maisema avautuu ympärilläsi panoraamana, mutta itse saunot katseiden ulottumattomissa. Käsityönä tehty Maisemasauna ei vaadi rakennuslupaa ja se on siirrettävissä. Tämän Maisemasaunan kiukaan ympärille voi kokoontua jopa seitsemän saunojaa. Lempeissä löylyissä viihdyt pitkään ja annat arjen karata pilvien matkaan.

Näytteilleasettajat ranta-alueella

DNA Oyj
Tervetuloa DNA:n etätyömökkiin tutustumaan erilaisiin kodin nettiratkaisuihin ja -laitteisiin. Osastoltamme saat nopean ja toimintavarman netin kaikkiin koteihin.

Oomi Oy
Oomi Energia tarjoaa sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua. Oomi on sydämeltään paikallinen ja lihaksiltaan valtakunnallinen.

OP
OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä ja tarjoaa asiakkailleen kattavan pankki- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden. OP:lla on yli 2 miljoonaa omistaja-asiakasta ja yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme rakentaneet suomalaista yhteiskuntaa ja kestävää tulevaisuutta jo 120 vuoden ajan.

Sector Alarm Oy
Sector Alarm tarjoaa laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille. Palvelumme sydän on hälytyskeskus, joka päivystää 24/7 ja reagoi hälytyksiin välittömästi. Meillä on jo yli 600 000 tyytyväistä asiakasta Euroopassa ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Someron Säästöpankki
Suomalaisten taloudellista hyvinvointia ja vaurastumista vastuullisesti. Tarjoamme asiakkaillemme henkilö- ja yritysasiakkaiden pankkipalvelut, varainhoidon- ja yksityispankin palvelut, säästämisen ja sijoittamisen palvelut sekä laadukkaat lakipalvelut pankkisuhteesta riippumatta. Someron Säästöpankissa asiakas valitsee palvelukanavan - pankki palvelee mielellään niin kasvotusten kuin verkossa. Lämpimästi tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin!

Otavamedia
Viralliset messuluettelot Deko ja TM Rakennusmaailma sekä kaikki muut Otavamedian kustantamat aikakauslehdet, mm. Kotiliesi, Anna, Tekniikan Maailma, Seura, Suomen Kuvalehti, Vene, Kippari ja Maalla-lehti.

Snack2you

LoviisaShop LoviisaShop sijaitsee Asuntomessualueella, torialueella kelluvan sillan lähellä. LoviisaShop tarjoaa asuntomessukävijälle kattavan valikoiman loviisalaisten yritysten tuotteita kuten asusteita, keramiikkaa, koruja, lähiruokaa ja sisustustarvikkeita. LoviisaShopin yrittäjät ovat Bistro & Butik Kronan Oy, Cerisa´s, Gemmi Oy, Karvonen Shop Oy, Komkom Ky, KP Koirapalvelut, La Nina Oy, Lovisa Kafferosteri, Malmgårdin kartano ja viljamakasiini, Santa Ritas, Sokerikoukku, Vaja Finland ja Wildemans.

Karhuvuoren terveyspalvelu

DOMED
Discover the attractive charm of DOMED's Tiny Houses and Saunas - they're the perfect combination of practicality and elegance for any occasion! Take a look at our wide range of scrupulously crafted saunas and houses and prepare to be amazed. Each one is carefully designed to offer a unique size that matches your preferences perfectly. Get ready to experience a journey filled with enchantment and endless possibilities!

Suomen Visor Oy
Kotimaiset Visor-kaihtimet tuovat tyylikästä näkösuojaa kotiisi. Mittatilaustyönä valmistettavat design-kaihtimet sopivat ikkunoihin, oviin sekä parveke- ja terassilaseihin. Visor.fi – Aina parhaassa valossa.

Uunisepät

Oulu
Asuntomessut järjestetään vuonna 2025 Oulussa. Pohjoisessa kaupungissamme on aikaa ja tilaa elämyksille, joita urbaani luonto ja kaupunkiympäristö tarjoavat asukkaille ja vierailijoille. Oulujoen suistoon rakentuu asteen verran yhteisöllisempää, kestävämpää ja älykkäämpää asumista, jossa arki rullaa asukkaiden ehdoilla.

Visit Kotka-Hamina
Kotkan-Haminan seutu ja Loviisa ovat houkutteleva ja monipuolinen vierailukohde vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Vaihtelevaa luontoa, uniikkeja historiallisia vierailukohteita, upeaa arkkitehtuuria, viihdyttäviä tapahtumia ja erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Osastollamme lisäksi myös Kotkan ja Pyhtään tonttivinkkejä.

Visit Porvoo
Romanttiset yöpymispaikat, laadukkaat ravintolat, kiinnostavat pikkuputiikit ja nähtävyydet Porvoossa. Tule yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Porvoosta löytyy jokaiselle jotain – ympäri vuoden!

JDM Media
Dynaamista, Digitaalista, Kohdennettua markkinointia asiakaslähtöisesti

Proseller Oy
Fortum, sähkösopimus fiksumpaan arkeen.

BCE-Perustus
Valmistamme esitteen mukaisia betoniperustuspilareita. Näitä käytetään mm. pihasaunan, terassin ja mökin perustuksena.

Omakotiliitto
Pientalo- ja vapaa-ajan asukkaiden neuvonta- ja edunvalvontajärjestö

Verisure
Kokonaisvaltaista turvaa kotiin, yritykseen ja mökille palojen, murtojen ja hätätilanteiden varalle sekä huolettomampaan arkeen 24/7 valvotun hälytysjärjestelmän avulla.

Contura
Contura valmistaa tehokkaat ja puhtaasti polttavat kiertoilmatakat.

CWN Dolphin
Lanseeraamme Loviisan asuntomessuilla uuden Dolphin-yhdistelmäpesurin. Kolmivaiheisella höyrypesumenetelmällä peset, huuhtelet ja imuroit samanaikaisesti.

Jalotakka
Jalotakka Oy suunnittelee, toteuttaa ja myy tuotteita, jotka tuovat lämmintä tunnelmaa kotiin ja pihalle. Pihatuotteet kuten huvimajat, kesähuoneet, kaasutakat ja pihagrillit on keskitetty jalotakka.fi-verkkokauppaan.

Tulikivi
Tulikiven kotimaiset, laadukkaat ja kestävät tulisijat, kiukaat ja sisustuskivet tarjoavat sisustusratkaisut koko kotiin.

Termex
Termex-Selluvilla on hengittävä puhallusvilla uudis- ja korjausrakentamiseen. Tutustu nyt myös Vintit Kuntoon -palveluumme – maksuton yläpohjan lämmöneristeen kartoitus omakoti- ja taloyhtiökohteisiin.

Metsä Tervas
Tervas valmistaa aidosta hirrestä saunamökkejä, pihasaunoja sekä aittarakennuksia. Kaikki Tervaksen rakennukset rakennetaan tehtaassa täysin valmiiksi ja toimitetaan kokonaisena asiakkaan tontille. Perinteitä kunnioittava ja moderni suunnittelu kohtaavat jykevästä hirrestä ja laadukkaista materiaaleista valmistetussa hirsirakennuksessa, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Muuttohaukat
Muuttohaukat Oy – Muutamme käsityksesi muuttamisesta. Luotettava ja ammattitaitoinen muuttofirma.

Vesivek
Valtakunnallinen palveluyritys, joka valmistaa ja asentaa kattoja, rännejä, kattoturvatuotteita ja salaojia jo yli neljän vuosikymmenen kokemuksella.

Remontticorner
Arin ja Kirsin remppacorneri tarjoaa osallistavaa toimintaa messuvieraille! Näytillä rakennemalleja, uutuuksia, kokeile itse -pisteet, vinkkejä remppoihin, arvontaa ja huippusuosittu ruuvauskilpailu! Pisteellä on huomioitu myös lapset. Esittelyssä myös suloinen CLT-massiivipuulevy Huila-mökki!

Skoda

Päijän Boats

E3-Marin

Teakkeri

Nautical Partners

Norsko Marine / M-Yachts

Palsan / Kapteenska

UDB

Boatworld

Rintajouppi

Polar Metalli Oy

Valosauna Oy

Näytteilleasettajat näyttelyhallissa

Aitokaluste Oy
Kotimaiset Aitobed-sängyt suoraan valmistajalta.

Elisa Oyj
Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. Olemme tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä 5G:n edelläkävijä. Tarjoamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaallemme Suomessa ja Virossa, sekä kansainvälisesti yli 100 maassa. Suomessa Elisa on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja.

ILOINEN Keittiö Oy
Keittiö- ja sisustustarvikkeita

Novart
Me Novartilla suunnittelemme keittiöitä elämää varten keskittyen designiin, vastuullisuuteen ja laatuun. Tehtaallamme Nastolassa valmistetaan Novart keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä. Suomalaisella ammattitaidolla jo vuodesta 1945.

Isku
ISKU on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa huonekaluja Lahdessa, omalla tehtaallaan. Yritys myy huonekaluja koteihin 22 myymälässään ympäri Suomen sekä verkkokaupassa isku.fi. Omien kalusteiden lisäksi ISKU:ssa on myös muita tunnettuja ja laadukkaita huonekalubrändejä.

Kuusipohja
Piensisustustuotteita kotimaisesta koivuvanerista ja akryylista.

Masku

Nordea
Nordea mahdollistaa asumisen unelmat. Olipa kyseessä kodin ostaminen, remontointi tai sisustaminen, Nordean ammattilaiset löytävät juuri sinulle parhaan ratkaisun! Alueella 7.7.–16.7.

Spices Chef
Spices Chef -tuotteet, erityisesti kestävä pakkaussuunnittelu, on kehitetty ottaen huomioon kotikeittiön sisustus. Luomu maustemyllyt ja -purkit voidaan säilyttää esteettisesti vetolaatikoissa, maustehyllyssä tai jopa keittiön pöydillä.

Fysiomyynti

Unille
Unille on nukkumiseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Mallistostamme 80 % on Avainlipputuotteita. Löydät myymälämme Kotkasta, Porvoosta ja Kouvolasta. Mikset Sinäkin nukkuisi vähän paremmin?

Elega
Uusi keittiö mittojen mukaan edullisesti ja ekologisesti

Lina
Linalta löydät laajan ja laadukkaan hamam-pyyhevalikoiman, ohuet kylpytakit sekä kauniit sisustustekstiilit.

Topi-keittiöt
Kotimainen kiintokalusteiden valmistaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme kalusteita, jotka kestävät aikaa ja elämää. Teemme sinulle kalusteet, joihin voi luottaa. Sinä teet elämän niiden ympärille.

Tempur
TEMPUR® auttaa sinua nukkumaan levollisesti.

Aritco
Aritco Home lift -hissit ovat luotu nykyaikaiseen kotiin, jossa hissi pääsee palvelemaan osana arkea. Sisustusvaloilla, design seinällä, ja muilla premium-materiaaleilla varustettu kotihissi nousee kodin keskipisteeksi ja tekee kotona asumisesta mahdollista läpi vuosien.

Profin
Profin valmistaa korkeasta laadustaan tunnettuja puurunkoisia lasiliukuseiniä, jotka yhdistävät sisä- ja ulkotilat yhdeksi viihtyisäksi kokonaisuudeksi.

Lsoykoti & Loviisan Sähköpiste
Laajan valikoiman sisustus- ja lifestyle myymälä Loviisan keskustassa. Tuotteita mm. brandeiltä Nordal, Fanni K, Rentosauna, MakuKitchenlife, Mustang, Pelle P ja Skechers. Mukana myös Loviisan Sähköpiste, josta löytyy kaikkea töihin, remontointiin ja vapaa-aikaan saman katon alta. IKH ja RTV edustus, sähkötarvikkeet, valaisimet, työvaatteet, venetarvikkeet, käsityökalut, kiukaat ym. Tuotteita mm. brandeiltä SG, Airam, Harvia, Hikoki, Milwaukee, Ryobi, Philips Hue, Blåkläder ja HHWorkwear.

Mediapotentia
Kustannusosakeyhtiö Media Potentia Oy on julkaissut rakentamiseen, remontointiin ja kiinteistöalaan liittyviä kohderyhmäjulkaisuja vuodesta 2008. Yrityksen lippulaiva A & K Omakoti- lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa 33 aluella Hangosta Rovaniemelle tavoittaen noin 800 000 pientalotaloutta jokaisella kierroksella.

Näytteilleasettajat ja esittelypisteet kohteissa

Kohde 11

Genelec Oy
Genelec on innovatiivinen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattava kaiutinvalmistaja Iisalmesta. Kaiuttimissa yhdistyy paras äänenlaatu, käytön helppous sekä uniikki, minimalistinen ja ajaton muotoilu.

Savon Aurinkoenergia Oy
Monipuoliset aurinkoenergiaratkaisut koko Suomeen.

Kohde 21

Lumon
Kotimainen Lumon tekee laadukkaita lasituksia parvekkeille ja terasseille. Lasitusten avulla saat enemmän tilaa elämälle ja jatkat kesänviettoa pitkälle syksyyn.