Loviisa 2023

Ravintolapalvelut

Messualueen useat ravintolat ja kahvilat palvelevat messuvieraita pienempään ja suurempaan nälkään. Pidä itsesi vireessä nauttimalla maistuva lounas tai viettämällä pizzapaussi tai kahvihetki Kuningattarenrannan ravintoloissa:

Messuravintola Buffet Blomman

Viihtyisä Buffet Blomman sopii erinomaisesti kaikenikäisten ja -kokoisten messuvieraiden nälän sammuttamiseen. Hintaan sisältyy koko noutopöydän kattaus ja santsaaminen on sallittua: raikas salaattipöytä lisukkeineen, monipuoliset pääruokavaihtoehdot sekä kahvi/tee konvehtien kera. Alle 12-vuotiaat lapset ruokailevat buffetravintolassa puoleen hintaan. Messuravintolassa on myytävänä myös suolaisia ja makeita kahvilatuotteita pikkunälkään.
Avoinna päivittäin klo 11 - 17 ja artisti-iltoina 19 asti.

Bistro Bella

Lounas tyylillä tai päivällishetki pitkän kaavan mukaan: Bistro Bellassa on tasokas kesäinen alkuruokapöytä ja pöytiin tarjoiltavat à la carte -annokset ovat ilo niin kielelle kuin mielelle. Pääruokavaihtoehtoja on useita – myös vegaaninen.
Avoinna päivittäin klo 11 - 18 (keittiö sulkeutuu klo 17) ja artisti-iltoina 20.30 asti.

Terassiravintola

Kesäinen keidas paviljonkeineen ja pöytäryhmineen on oiva paikka janon sammuttamiseen ja pienen välipalan nauttimiseen.
Avoinna päivittäin klo 10 - 18 ja artisti-iltoina 20.30 asti.

Pizza Piazza

Pieni hetki italialaisten makujen ja maistuvien artesaanipizzojen äärellä kohentaa energiavarastot nopeasti ja helposti. Valitse pizzapala tai koko pizza, makuvaihtoehtoja on kolme.
Avoinna päivittäin klo 10 - 18 ja artisti-iltoina 20.30 asti.

Kahvilat ja jäätelökioskit

Virkistävää välipalaa, suolaisia ja makeita leivonnaisia kahvin tai raikkaiden juomien kera sekä monipuolinen jäätelövalikoima löytyy useista kahvilapisteistä messualueella.
Avoinna päivittäin klo 10 - 18. Artisti-iltoina ohjelmalavan läheinen kahvila on auki 20.30 asti.

Ruokakuva

Buffet Blomman