Loviisa 2023

Vene- ja vapaa-ajannäyttely

Asuntomessujen yhteydessä Loviisassa pääset tutustumaan myös veneilyn ja vapaa-ajan uusimpiin tuuliin.

Kuningattarenrannan alueella on koko messujen ajan esillä Vene- ja vapaa-ajannäyttely, joka on osa Asuntomessujen tarjontaa. Näyttelyyn pääsee tutustumaan ilman erillistä pääsymaksua.

Venemessut olivat ensimmäisen kerran osa Asuntomessuja vuonna 2022 Naantalissa. Loviisan Kuningattarenrannan messualueen poikkeuksellisen upea sijainti meren rannassa tarjoaa täydelliset puitteet venemessujen järjestämiseksi myös tänä vuonna.

Asuntomessujen laitureilla ja ranta-alueella on esillä erilaisten veneiden ja vesikulkuneuvojen lisäksi myös muita kesään ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Näyttelyalue edustaa kokonaisuudessaan viimeisintä laituri- ja rantarakentamisen tekniikkaa.

Veneillen Asuntomessuille

Tänä vuonna Asuntomessuille on myös helppo saapua veneellä. Loviisan vierasvenesatama Laivasilta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Asuntomessualueesta, Loviisanlahden vastarannalla. Laivasillan alueelta pääsee Asuntomessuille kelluvaa kävelysiltaa pitkin. Messualueelle rantautuminen ja laitureihin kiinnittyminen on kielletty.

Huomioithan, että sillan alakaupungin päässä on automaattiportti alueelle (aluekartassa merkintä 'sivuportti'Avautuu uuteen ikkunaan), josta kulkemiseen tarvitset verkkokaupastaAvautuu uuteen ikkunaan ostetun messulipun. Automaattiportin yhteydessä ei ole lipunmyyntipistettä. 

Reitti ei ole esteetön. Sillan päässä on automaattinen kapea pyöröportti, josta pääsee kulkemaan vain kävellen. Pyöröportista ei pääse kulkemaan esimerkiksi lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa.