Loviisa 2023

Vene- ja vapaa-ajannäyttely

Asuntomessujen yhteydessä Loviisassa pääset tutustumaan myös veneilyn ja vapaa-ajan uusimpiin tuuliin.

Kuningattarenrannan alueella on koko messujen ajan esillä Vene- ja vapaa-ajannäyttely, joka on osa Asuntomessujen tarjontaa. Näyttelyyn pääsee tutustumaan ilman erillistä pääsymaksua.

Venemessut olivat ensimmäisen kerran osa Asuntomessuja vuonna 2022 Naantalissa. Loviisan Kuningattarenrannan messualueen poikkeuksellisen upea sijainti meren rannassa tarjoaa täydelliset puitteet venemessujen järjestämiseksi myös tänä vuonna.

Asuntomessujen laitureilla ja ranta-alueella on esillä erilaisten veneiden ja vesikulkuneuvojen lisäksi myös muita kesään ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Näyttelyalue edustaa kokonaisuudessaan viimeisintä laituri- ja rantarakentamisen tekniikkaa. Tänä vuonna Asuntomessuille on myös helppo saapua veneellä. Loviisan vierasvenesatama sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Asuntomessualueesta, Loviisanlahden vastarannalla. Laivasillan alueelta pääsee Asuntomessuille kelluvaa kävelysiltaa pitkin.

Näytteilleasettajaksi vene- ja vapaa-ajannäyttelyyn?

Viime vuoden kokemukset osoittavat, että Asuntomessut tuovat venealalle täysin uusia asiakkaita, joita ei perinteisillä venemessuilla tavoiteta. Lisäksi olemme kehittäneet täysin uuden palvelukonseptin, josta voit kauttamme saada esittelypalvelun osastolle. Esittelijöinä toimivat kokeneet venealan moniosaajat.

Kysy lisää!

Näyttelypaikkojen myynti: Tuomas Levanto, 040 413 4143 Reijo Korkala, 040 513 9911 Janne Kevo, 0400 948 931