Loviisa 2023

Loviisa 2023

Loviisa emännöi Asuntomessuja vuonna 2023. Messualue on Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva uusi, merellinen Kuningattarenrannan asuinalue, joka on sijainniltaan poikkeuksellisen edustava. Kuningattarenranta tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen keskustan tuntumassa, alle kilometrin kävelymatkan päässä palveluista.

Alueelta avautuvat upeat näkymät Loviisanlahden yli vastarannalle historialliseen, 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Historiasta muistuttaa myös pohjoispuolella sijaitseva maalinnoitus Ungern. Merenrantaa alueella on noin 1,8 kilometriä. Merellisen maiseman vastapainona ovat alueen laajat puistomaiset viheralueet ja Gröna Uddenin tammimetsä.

IMG 20190608 145136-300x169

Alueen kaava mahdollistaa hyvinkin erilaisten talotyyppien rakentumisen alueelle monimuotoisesti, etenkin ekologista puurakentamista hyödyntäen. Yksi alueen erityispiirteistä ovat kelluvat pientalot ja kelluva uimala.

Tonttihaku on avattu 1.3.2021. Haettavana on 16 pientalotonttia, yhdeksän kelluvan talon rakennuspaikkaa, yksi ryhmärakentamisen tontti, kuusi paritalo tai rivitalo/townhouse-tyyppisten talojen tonttia sekä kolme kerrostalotonttia. Lähes kaikista alueelle rakentuvista taloista ja asunnoista avautuu upea merinäköala.

Varaathan ajoissa paikkasi Loviisan Kuningattarenrannan merellisessä miljöössä!

Tutustu lisää Kuningattarenrantaan täällä ja hae tontteja täällä.